2777
2789
عنوان

حس بد شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 32 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چجوری میتونین لذت ببرین کاش منم میتونستم. نوزاد بود لذت داشت ها ولی بزرگ میشن واقعا نمیشه لذت برد

نمیدونم آخه یه آدم کوچولو که از وقتی میشناسمش دارم بهش شیر میدم خیلی وابسته بودم وگرنه من خیلی رو نوک سینه هام حساسم

غذا میدم ولی کم میخوره یکسره فقط آویزونه منه شیر میخوره. منم دیگه چیزی ازم نمونده

سعی کن بهش آب میوه و همین شیر پاکتی توی شیشه و این چیزا بهش بدی غذای کمکی هم مثل سوپ و آبکی باشه بهش بده تا کم کم ولت کنه گلم

منم همینجور بودم دوست داشتم بهش شیر خشک بدم بارها امتحان کردم نخورد تقریبا کل طول روز هی میومد میچس ...

چه بچه خوبی عزیزم😍 واسه من خیلی وابستهاس بهش ندم گریه میکنه

حس بدی داشته باش برای سلامتی اون بچه تحمل کن مگه چند بار کلا پیش میاد

تاحالا حسی که میگه رو درک کردی که به این راحتی میگی خب حس بدی داشته باش!؟

انگار گوشت تن ادم رو دارن با چاقو میبرند

میشه ازت یه درخواستی داشته باشم ؟؟!💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد یا حالت رو خوب کرد برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

خلاصه میگم گلم اشتباه منم تکرار نکن

سعی کن غذای کمکی آنقدر چیزای متفاوت بهش بدی که سیر بشه

چیزی که دوست داره ببین چی دوست داره

توی شیشه شیر پاکتی بریز بخوره شیرینش کن

و هزارتا چیز دیگه

نخود کشمش و این چیزا هم بزار جلو دستش

هرچی بهش چیزی بدی بخوره کمتر سمتت میاد باید سرشو گرمکنی گلم

این پسرایی هستن ک توی تاپیکای اینجوری درخواست میدن با طناب ببندیش بندازیش تو دریا خفه بشه

احمق من باردارم راجب شیردهی کامنت گزاشتم بعد تو درخواست میدی ک چی

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بچه خوبی عزیزم😍 واسه من خیلی وابستهاس بهش ندم گریه میکنه

ممنون گلم

هنوز کوچولو اگه تحمل داری ۶ماه دیگه صبر کن میترسم بگم توی شیشه شیر به بچت شیر خودتو بده اینبار وابسطه شیشه بشه نتونی ازش بگیری ولی هرچی صلاح میدونی خودت و بهتره برات انجام بده

من با خدا بستم اون درستش میکنه🧚خدایا من هرجا گیر کردم تو منو نجات دادی یه جاهایی که دیگه فکر کردم نمیبینی منو و ناامید شدم نور امید پاشیدی به قلب و زندگیم الانم مطمئنم این مرحله سخت زندگی رو به تو بسپرم برام اسونش میکنی♥️♥️♥️♥️♥️

این پسرایی هستن ک توی تاپیکای اینجوری درخواست میدن با طناب ببندیش بندازیش تو دریا خفه بشهاحمق من با ...

به منم دادن ادم نمیدونه از دستشون چیکار کنه نمیتونی یه سوال کنی یا یکی رو راهنمایی کنی

من با خدا بستم اون درستش میکنه🧚خدایا من هرجا گیر کردم تو منو نجات دادی یه جاهایی که دیگه فکر کردم نمیبینی منو و ناامید شدم نور امید پاشیدی به قلب و زندگیم الانم مطمئنم این مرحله سخت زندگی رو به تو بسپرم برام اسونش میکنی♥️♥️♥️♥️♥️

به منم دادن ادم نمیدونه از دستشون چیکار کنه نمیتونی یه سوال کنی یا یکی رو راهنمایی کنی

خیلی خرن

نی نی یارم فقط بلده تا بگی همه چی گرون شده تعلیقت کنه

هرچی اعتراض کنیم هیچ

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2829
2828
2791