پسرم یکسالش شده از اول شیر خودم میدادم ولی خیلی دلم میخواد قطع کنم شیر خشک بدم. همسرم بخاطر هزینه ها میگه شیر خودت بده منم جدیدا موقع شیرهی خیلی حس بد میگیرم. نوزاد که بود یهتر بود الان موقع شیردهی خیلی اذیت میکنه یسره وول میخوره گاز میگیره با دست ور میره نیشگون میگیره حالا اینا به کنار فکش سفت تر شده موقع مکیدن انگار دارن با چکش میزنن تو سرم جوری که بعضی وقتا وسط شیر دادن درمیارم از دهنش عصبی میشم. کسی بوده مثل من باشه؟ حس بدی دارم به خودم
من به طور کل از شیردادن متنفرم و حاضر نیستم انجام بدم
بهش میگن Breastfeeding Aversion and Agitation (BAA)
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
فکرکنم طبیعی باشه عزیزم چون تازه دندون درمیاره کنترل نداره بنابراین دندون میگیره کم کم درست میشه بقیه اش هم دختروپسرنداره هردو وول میخورن بچه ان دیگه بایدتحمل کنیم وعصبی نشیم مخصوصااگه حساس هم باشی
منم همینجور بودم دوست داشتم بهش شیر خشک بدم بارها امتحان کردم نخورد تقریبا کل طول روز هی میومد میچسبید بهم شیر میخورد شب تا صبح کنارم دراز کشیده بود شیر میخورد خواب درست و حسابی نداشتم شده بودم پوست و استخون دیگه تحمل کردم۱۸ماهگی از شیر گرفتمش ولی برخلاف تصورم از شیر گرفتنش خبلیییییییی راحت بود فکر نمبکردم بچه ای که مدام شیر میخورد اینقدر راحت در عرض یک روز شیر خوردنرو فراموش کنه اونم چطور فقط بهش گفتم خوردم به بخاری اوف شده مامان فعلا نمبتونبم بهش دست بزنیم و دیگه هم هیچوقت نگفت شیر میخوام
من با خدا بستم اون درستش میکنه🧚خدایا من هرجا گیر کردم تو منو نجات دادی یه جاهایی که دیگه فکر کردم نمیبینی منو و ناامید شدم نور امید پاشیدی به قلب و زندگیم الانم مطمئنم این مرحله سخت زندگی رو به تو بسپرم برام اسونش میکنی♥️♥️♥️♥️♥️