shosholi_۹۹ مدیر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 88 عنوان خرمهره | مشاهده متن کامل بحث + 17647 بازدید | 34 پست بچه ها کسی از اهواز دعا نویس خوب سراغ داره واسه افسون کردن خرمهره؟؟؟لطفا بگید 1400/04/23 | 17:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرینازخانومم عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 2109 قیمت اصلش با بنام کردنش موکلدار کردنش ۱۸ میلیون من اگه هجده میلیون داشتم خر مهره میخاستم چیکار قوی تر از همیشه♥️🙂
gilarik7 عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 130 ولمون کن بابا 😂 چششم ..مراقب باش باد نبردت 🙋با عرض پوزش بزرگوار تو شجاع تر از چیزی هستی که باور داری، قوی تر از چیزی هستی که به نظر می رسی و باهوش تر از چیزی هستی که فکر می کنی و من دوستت دارم زندگیم❤️❤️❤️
gilarik7 عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 130 من اگه هجده میلیون داشتم خر مهره میخاستم چیکار کسی که خرمهره داره یا میخواد بگیره راز کارشو نباید فاش کنه ... انشالله که صدبرابرش نصیبتون بشه 😊🌹 تو شجاع تر از چیزی هستی که باور داری، قوی تر از چیزی هستی که به نظر می رسی و باهوش تر از چیزی هستی که فکر می کنی و من دوستت دارم زندگیم❤️❤️❤️
tarataromi عضویت: 1400/02/31 تعداد پست: 3256 چششم ..مراقب باش باد نبردت 🙋با عرض پوزش بزرگوار اره دیگه کلاهبرداری به شیوه ی جدید خر مهره 😂
gilarik7 عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 130 اره دیگه کلاهبرداری به شیوه ی جدید خر مهره 😂 کلاهبرداری؟؟؟ کلاهبرداری چرا؟؟شاید به سن و سال شما نمیخوره این حرفا 😂😂😂من قصد جسارت ندارم خدمتتون ترجیح میدم بحث نکنم در این موردبه شوخی رد میکنم روزگارتون خوش 😊🌹 تو شجاع تر از چیزی هستی که باور داری، قوی تر از چیزی هستی که به نظر می رسی و باهوش تر از چیزی هستی که فکر می کنی و من دوستت دارم زندگیم❤️❤️❤️
mehrbanoooo1900 عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 2955 خر مهره یه مهره ای هست که از گلوی خر میگیرن زبانبند قوی هستش باید بنام صاحبش بخوره موکل دار ب ... سلام عزیزم لطفا منو راهنمایی کن من خرمهره خریدم دعاشم برام زد ولی نمیدونم بایذ چیکارشکنم و تاثیرش از کی شروع میشه
mehrbanoooo1900 عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 2955 کلاهبرداری؟؟؟ کلاهبرداری چرا؟؟شاید به سن و سال شما نمیخوره این حرفا 😂😂😂 من قصد جسارت ندارم خدمتت ... البته ب من گفته الت خر هستش اما من هرجا سرچ میکنم شبیه خر مهره هست
gilarik7 عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 130 البته ب من گفته الت خر هستش اما من هرجا سرچ میکنم شبیه خر مهره هست الت خر نشنیدم تا به امروز 🙄🙄🙄🙄🤔 تو شجاع تر از چیزی هستی که باور داری، قوی تر از چیزی هستی که به نظر می رسی و باهوش تر از چیزی هستی که فکر می کنی و من دوستت دارم زندگیم❤️❤️❤️
gilarik7 عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 130 سلام عزیزم لطفا منو راهنمایی کن من خرمهره خریدم دعاشم برام زد ولی نمیدونم بایذ چیکارشکنم و تاثیرش ا ... پیام بده بهم لطفا تو شجاع تر از چیزی هستی که باور داری، قوی تر از چیزی هستی که به نظر می رسی و باهوش تر از چیزی هستی که فکر می کنی و من دوستت دارم زندگیم❤️❤️❤️
dokhtarzemestan عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 40 سلام عزیزم لطفا منو راهنمایی کن من خرمهره خریدم دعاشم برام زد ولی نمیدونم بایذ چیکارشکنم و تاثیرش ا ... عزیزم ی پیام بدع بهم کارت دارم
_znarges_h عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 70 خر مهره یه مهره ای هست که از گلوی خر میگیرن زبانبند قوی هستش باید بنام صاحبش بخوره موکل دار ب ... به اسم خودمون میکنن یا اسم طرف مقابل؟؟؟ هیچوقت یکی رابا همه ي ﻭﺟﻮﺩﺕ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪﺑﺎﺵﯾﮏ ﺗﮑﻪ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻫﯿﭻﮐﺲ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺰ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﺪﺍﺭﯼ . . .
sohelaaaaaaa عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 208 خر مهره یه مهره ای هست که از گلوی خر میگیرن زبانبند قوی هستش باید بنام صاحبش بخوره موکل دار ب ... چطور میشه تشخیص داد
کیمیا771996 عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 11 خرمهره اصل رو باید کسی که اینکارست برات بنام کنه . قیمت اصلش خیلی بالاست چه قیمته؟
sahell65 عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 4 خرمهره اصل رو باید کسی که اینکارست برات بنام کنه . قیمت اصلش خیلی بالاست سلام لطفاً راهنمایی کنید .بیزحمت درخواست دوستی رو قبول کنید .