2777
2789

سلام

من شوهرم رو از کارش اخراج کردن برای دخترم هر خواستگاری میومد پشیمون میکرد اصلا تو زندگی همش به درهای بسته می‌خوردم تا اینکه از همین جا یکی بهم یک حاج آقایی رو معرفی کرد که انگشتر موکل دار می داد من یک انگشتر ازش گرفتم معجزه شد منی که اصلا اعتقاد نداشتم الان با وجودم ایمان دارم تمام کارام درست شده تا الان شوهرم رفت سر کار ارتقاء پیدا کرد دخترم و هم شوهر دادم و الآنم از همه جهت اوضام خوبه شماره شو ندارم آیدی تلگرام شو می‌زارم کسی خواست بهشون پیام بده:

@Yahory

حاج آقا کاظمی

من اصلش دارم از پاکستان برام اوردن خودم یه چی دیگه دارم به این نیاز ندارم کسی خاست درخدمتم

اصل اصل با زردچوبه بسابی خون میده 

کارایش مهر و محبت بین اطرافیان 

جذب و زبانبند قوی 

برا دوستی و جذب جنس مخالف عالیه

برا معامله و کاسبی 

کارایی زیاااد داره

اهل دلاش میدونن چی میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من از حاج آقا براتی یک مهره مار و یک خر مهره گرفتم واقعاً خیلی تو زندگیم تغییر ایجاد شده قبلا همش بدشانسی می‌آوردم

ولی الان همه خوش شانسی شده و در همه ابعاد زندگی تغییرات بزرگی رخ داده ایدی تلگرامشو می‌ذارم کسی خواست بهش پیام بده

حاج آقا براتی: @Keysheyi