2777
2789
ولمون کن بابا 😂

چششم ..مراقب باش باد نبردت 🙋با عرض پوزش بزرگوار 

تو شجاع تر از چیزی هستی که باور داری، قوی تر از چیزی هستی که به نظر می رسی و باهوش تر از چیزی هستی که فکر می کنی و من دوستت دارم زندگیم❤️❤️❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اگه هجده میلیون داشتم خر مهره میخاستم چیکار

کسی که خرمهره داره یا میخواد بگیره راز کارشو نباید فاش کنه ... انشالله که صدبرابرش نصیبتون بشه 😊🌹

تو شجاع تر از چیزی هستی که باور داری، قوی تر از چیزی هستی که به نظر می رسی و باهوش تر از چیزی هستی که فکر می کنی و من دوستت دارم زندگیم❤️❤️❤️
اره دیگه کلاهبرداری به شیوه ی جدید  خر مهره 😂

کلاهبرداری؟؟؟ کلاهبرداری چرا؟؟شاید به سن و سال شما نمیخوره این حرفا 😂😂😂

من قصد جسارت ندارم خدمتتون ترجیح میدم بحث نکنم در این مورد

به شوخی رد میکنم 

روزگارتون خوش 😊🌹

خر مهره یه مهره ای هست که از گلوی خر میگیرن  زبانبند قوی هستش باید بنام صاحبش بخوره موکل دار ب ...

سلام عزیزم لطفا منو راهنمایی کن من خرمهره خریدم دعاشم برام زد ولی نمیدونم بایذ چیکارش‌کنم و تاثیرش از کی شروع میشه 

البته ب من گفته الت خر هستش اما من هرجا سرچ میکنم شبیه خر مهره هست 

الت خر نشنیدم تا به امروز 🙄🙄🙄🙄🤔

سلام عزیزم لطفا منو راهنمایی کن من خرمهره خریدم دعاشم برام زد ولی نمیدونم بایذ چیکارش‌کنم و تاثیرش ا ...

پیام بده بهم لطفا

خر مهره یه مهره ای هست که از گلوی خر میگیرن  زبانبند قوی هستش باید بنام صاحبش بخوره موکل دار ب ...

به اسم خودمون میکنن یا اسم طرف مقابل؟؟؟

هیچوقت یکی رابا همه ي ﻭﺟﻮﺩﺕ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪﺑﺎﺵﯾﮏ ﺗﮑﻪ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻫﯿﭻﮐﺲ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺰ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﺪﺍﺭﯼ . . .