2777
2789
عنوان

دکتر ردم کرد🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر نوری کلا سبکش نچراله حالا بینی منم بد نیست ولی خب دوست داشتم بهتر شه

عزیزم وقتی بینیت خوبه چرا میخوای انقد خودتو اذیت کنی درد بکشی بعدشم کلی عوارض داره. دوستم ۲ساله عمل کرده هنوز نمیتونه بره جلو کولر

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
اگه از روبه رو هم کوچیکه ،نه خوبه که قوز بینیت هم خیلی کمه،برو یه کوچولو فیلر بزن

در مجموع بینی من بینی زشت یا پر ایرادی نیست. میخواستم یه کوچولو بهترش کنه. کاملااااا طبیعی. حالا شاید حساس هم شدم روش یکم.

تمام رخشم بد نیست. ولی نمیدونم چرا ردم کرد واقعا

عزیزم وقتی بینیت خوبه چرا میخوای انقد خودتو اذیت کنی درد بکشی بعدشم کلی عوارض داره. دوستم ۲ساله عمل ...

من عمل کردم هیچ مشکلی نداشتم حتی جلو کولر، الان 5,6 ساله عمل کردم

وای جدی میگی من حمیدرضاشونو میگما. اخه یه سعید رضا هم دارن

من حمیدرضارومیگم

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
من عمل کردم هیچ مشکلی نداشتم حتی جلو کولر، الان 5,6 ساله عمل کردم

خب شانسیه دیگه. وقتی بینی ای ایراد نداره چرا آدم باید بره زیر تیغ جراحی

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
در مجموع بینی من بینی زشت یا پر ایرادی نیست. میخواستم یه کوچولو بهترش کنه. کاملااااا طبیعی. حالا شای ...

دکتر خوبی بوده،دیده بینی کوچیک و خوش فرمه، و پر ایراد نیست،اذیت نکرده

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔
یا خدا، ببین من دکتر خوب سراغ دارم بین 14 تا 16 میگیره

وای جدی میگی فکر میکنی منو قبول میکنه؟

میگی اسمشو عزیزم.

گفتم یا برم جهاندیده بعدا یادهم لطفی یگانه.

البته میخوام یه سالی کلا بهش فکر نکنم و روی درس و کارم فوکوس کنم. شاید که روشای جدیدتری بیاد

عزیزم وقتی بینیت خوبه چرا میخوای انقد خودتو اذیت کنی درد بکشی بعدشم کلی عوارض داره. دوستم ۲ساله عمل ...

یکم افتادگی داره پایینش. در کل بنیی بدی نیست. چون میدونستم خیلی ماهره انتخابش کردم وگرنه تو فک عمل و اینا نبودم