2777
2789
عنوان

دکتر ردم کرد🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 64 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکتر نوری کلا سبکش نچراله حالا بینی منم بد نیست ولی خب دوست داشتم بهتر شه

عزیزم یه کار دبگه انجام بده مژه بزار   مطمئن باش دکتر خیلی بهتر میفهمه اگه از این اشغالی ها بود پولشو می‌گرفت میگفت جهنم مهم منم دستمزد گیرم بیاد برو خداروشکر کن 

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
ممنون که گفتید   حداقل چند نفر نرن پیش ایشون

شما دقت کنین فقط نیم رخ رو درست در میاره.تمام رخ اصلا تغییری نمیکنه...

از تنفس اخه چی مهم تره که من مشکل تنفسی دارم...سوراخهای بینیمم یکی نیست تازه

من ۲ بار پیش بشارتی عمل کردم پی پی کرد تو تنفسم ازش شکایتم کردم گفت پس بگیر شکاییتو برات درست می ...

دوباره پرونده رو به جریان بنداز پدرشو دربیار 

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
عزیزم یه کار دبگه انجام بده مژه بزار   مطمئن باش دکتر خیلی بهتر میفهمه اگه از این اشغالی ها بود ...

اره دقیقا بعد که ارومتر شدم تو دلم گفتم میتونست پولشو بگیره و گند بزنه بهم. باز صادق بود.

دیگه میخوام برم پرومکس بگیرم عصر که مرحمی باشه بر زخم های عمیق روحیم

وای خوش به حالت حتما خیلی خوشگل شده

نه عزیزم اصلابهم‌نمیادصورت قبلی من بهتربود

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
اقا به نظرتون این بینی عمل نمیخواد😭😭😭 قوزم داره تازه

اگه از روبه رو هم کوچیکه ،نه خوبه که

قوز بینیت هم خیلی کمه،برو یه کوچولو فیلر بزن

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔
راضی هستی؟هزینه ش چقدره

نزدیک۲۱تا۲۲

پشیمونم

صورت قبلیمو دوست دارم

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
اره دقیقا بعد که ارومتر شدم تو دلم گفتم میتونست پولشو بگیره و گند بزنه بهم. باز صادق بود. دیگه میخو ...

آفرین خیلی ام عالی 

از الانم مبارکت باشه 💝💝💝💝

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒