2777
2789

نمیبینم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیبینم ساید درست عکس ننداختی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
نمیبینم

راستش خودم میبینم ولی تو عکس واضح نیس بذارین دوباره بندازم. اخه یه پسر 19ماهه دارم. خیلی بهم شوک بزرگیه البته ناشکری نمیکنم اگه هم باشم حتماصلاح خدا بوده. چون اولیو بعد7سال سختی بچه دار شدم

ندیدم😢😢

رو خط تی رو نگاه کنین یعنی دقت میخواد تو عکس. ولی من اینحا راحت تر میبینم. دیروز یکی زدم تاامروز هنوزم حتی همین هاله هم نداشت. امروز این هاله بعد 1ربع افتاد و تقریبا مشخصه

اگه بخوامدطبق 4ماه قبل حساب کنم هرماه 20 یا 21م پریود میشدم ..تقریبا 2روز😐🥺

خب پس صبر کن باید 48 ساعت دیگه پررنگتر شه

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
من یه هاله کمرنگ میبینم

خودم واضحتر میبینم اینجا ولی تو عکس واضح نیس.. نمیدونم شایدم خط خود تی باشه... هوففف چ بده استرس... همیشه میگفتم اگه باردار بشم اشکال نداره ولی الان میفهمم واقعا الکی میگفتم😅😅جنبه ندارم بابا. ترسیدم بدجور.. ولی دیشب ب شوهرم ب وشخی گفتم اگه 1درصد باردار باشم چی؟ گفت خداروشکر میکنم حتماصلاح خدابود با اینکه ما مراقب بودیم😐😐😐یعنی رسما خوشحاله ک دوباره باردار باشم

خودم واضحتر میبینم اینجا ولی تو عکس واضح نیس.. نمیدونم شایدم خط خود تی باشه... هوففف چ بده استرس... ...

اگه بعد 5 دقیقه خط افتاده معتبر نیست و خط تبخیر ادراره

مارکش چیه بی بی چکت؟

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

عین خواهر منی 

با بچه یک سالو نیمه دیروز فهمید حاملس 

خیلی حالش بده 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
خودم واضحتر میبینم اینجا ولی تو عکس واضح نیس.. نمیدونم شایدم خط خود تی باشه... هوففف چ بده استرس... ...

خب نعمت خداس،هزاران نفر دارن تو مطبا و مراکز ناباروری دست و پا میزنن بخاطر یدونه بچه..کیه که نعمت خدارو پس بزنه.انشالله که خیره

خب پس صبر کن باید 48 ساعت دیگه پررنگتر شه

دبروز زدم اصصصصلا هیچی نیفتاد هنوزم دارم بی بی چک رو درییغغغغ از یه هاله توهمی حتی.. اینو صبح زدم بااینکه ادرارم غلیظ نبود اصلا... ولی بعد1ربع هاله شد... خدا کمک کنه هرجی هس واقعا🥺🥺😐