2777
2789
عین خواهر منی  با بچه یک سالو نیمه دیروز فهمید حاملس  خیلی حالش بده

بگو خدا رو شکر کنه اولش شوک بزرگیه براش ولی بعدا که همبازی میشن خوبه

ما در به در دنبال بچه ایم بعد خدا به اونی که نمیخواسته میدش 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

بچه ها من هر چی بی بی چک میزنم هاله داره دیگه خل شدم هاله هم فرق نمیکنه رنگش تا الان 13 تا بی بی چک زدم سلطان بی بی چک منم !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عین خواهر منی  با بچه یک سالو نیمه دیروز فهمید حاملس  خیلی حالش بده

راستش من گیجم. نه که دوست نداشته باشم واقعا عاشق یچه بودمو هستم. چون اولیو خیلی عذاب مشیدم وانتظار کشیدم ولی اینو خب تاحدی ک میتونستیم مراقبت کردیم. ب جز یکی دوبار یهویی ک بعدشم من خودموشستم زودی و... نمیدونم والا... من باشم شاید خوشحال هم بشم چون همسرم روم اثرمیذاره ولی از طرفی میگم بچه م شیطونه. پسر هم هس یه کم. بارداریمم سخته کلا. سر یاسین جانم سرکلاژ بودم اخه

راستش من گیجم. نه که دوست نداشته باشم واقعا عاشق یچه بودمو هستم. چون اولیو خیلی عذاب مشیدم وانتظار ک ...

خدا خودش میده صبرشم میده نگران نباش 

بچه ها من هر چی بی بی چک میزنم هاله داره دیگه خل شدم هاله هم فرق نمیکنه رنگش تا الان 13 تا بی بی چک ...

ببینم😅😅 منم تو اون 7سال انتظار اونقدددد میزدم ک بقول شوهرم کارخونش بخاطر خریدای تو میلیاردر شد😅😅 بعد فهمیدن بارداری پسرم تو 3روز 12تا زدم و دیگه نزدم تاهفته10 مستقیم رفتم سونو. یعنی حتی ازمایشم ندادم... 😐😅میترسیدم از بدم بگن الکی بود باردار نیستی 

بگو خدا رو شکر کنه اولش شوک بزرگیه براش ولی بعدا که همبازی میشن خوبه ما در به در دنبال بچه ایم بعد ...

ان شاء الله بخودتم زودی میده.. والا منم نمیدونم الان واقعیه یانه... شایدم توهمه😐

بگو خدا رو شکر کنه اولش شوک بزرگیه براش ولی بعدا که همبازی میشن خوبه ما در به در دنبال بچه ایم بعد ...

آره خودمم نه ماهه اقدامم هر ماه نا امید میشم و دیگه نمیدونم چکار کنم حامله شم

بعد این دیروز نشسته بود برا بیبیچک دو خط پررنگش های های گریه میکرد 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
ببینم😅😅 منم تو اون 7سال انتظار اونقدددد میزدم ک بقول شوهرم کارخونش بخاطر خریدای تو میلیاردر شد😅😅 ...

یعنی بی بی چکات هاله میفتاد؟

عکس بدم بی بی چکامو میتونی تشخیص بدی

اولی واس دیشب هس دومی واس صبح😐

بعد 5 دقیقه میفته؟

مارکش اگه مدیکوره زیاد روش اعتباری نیست خط تبخیر داره

راستش من گیجم. نه که دوست نداشته باشم واقعا عاشق یچه بودمو هستم. چون اولیو خیلی عذاب مشیدم وانتظار ک ...

خواهر منم بچه ی اولش پسره و فوق العاده شیطون و وابسته مادر 

اونم سفت و سخت جلوگیری داشته،میگه نمیدونم اصن از کجا اومده این بچه 

دیگه باید توکل کنید به خدا و کمر همت ببندید 

من صبح خواهرم خونم بود بعد که رفت براش گریه کردم ،دلم واسش سوخت با شکم حامله همش بچش بهش میچسبید و گریه میکرد بغلم کن شیر میخوام ... 

خیلی سختشه

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
یعنی بی بی چکات هاله میفتاد؟ عکس بدم بی بی چکامو میتونی تشخیص بدی

هردفعه هاله بود بعدش باردار بودم ولی شفکقط میشد. 4تا سقط داشتم من اخه.. اما ان شاء الله واس شماخیره حتما پررنگ بشه

ولی اینو میدونم خدا بوقتش خودش میده. من 7سال انتظار کشیدم ولی تو اوج ناباوری ک دیگه کلا بیخیال بچه شدم قروردین 98فهمسدم یاردارم در کمال ناباوری تازه سرمارم میرفتم. 1بار هم بیشتر رابطه نداشتیم ها

هردفعه هاله بود بعدش باردار بودم ولی شفکقط میشد. 4تا سقط داشتم من اخه.. اما ان شاء الله واس شماخیره ...

اره فقط خدا باید بخوات 

ایشالله خیره