2777
2789
خواهر منم بچه ی اولش پسره و فوق العاده شیطون و وابسته مادر  اونم سفت و سخت جلوگیری داشته،میگه ...

چندوقت‌ه بچه اولش؟! عکس بی بی چکشو داری😊😊؟؟!! چندروز تاخیر داشت؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد 5 دقیقه میفته؟ مارکش اگه مدیکوره زیاد روش اعتباری نیست خط تبخیر داره

والا واس من همیشه مدیکور درست بود... امیدوارم واقعا هرچی هس خیر باشه.باردارم باشم خوشحال میشم  ولی خب نباشه خوشحالترم😅😅😐

چندوقت‌ه بچه اولش؟! عکس بی بی چکشو داری😊😊؟؟!! چندروز تاخیر داشت؟! 

ندارم ولی دیدم دو خط خیلی پررنگ و دقیقا رنگه هم دوتایی قرمز 

اون ده روزه عقب انداخته 

بچه اولش یک سال و نیمس 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
ندارم ولی دیدم دو خط خیلی پررنگ و دقیقا رنگه هم دوتایی قرمز  اون ده روزه عقب انداخته  بچ ...

خب گس همسن یاسین جون منه پسرش🥰 ببسن من معتقدم خدا بخواد بده میده الانم یه کم ارومم چون واقعا 7سال انتظار کشیدم رو اولی حالا اوه باشم یدم نمیاد ولی خیلی میترسم بخاَر اینکه بارداری بدی داشتم رو اولی و سرکلاژ یودم. اما اگه باشم واقعا حتتتماخدا خواشت ک داده چون ما مراقبت میکردیم واقعا

خب گس همسن یاسین جون منه پسرش🥰 ببسن من معتقدم خدا بخواد بده میده الانم یه کم ارومم چون واقعا 7سال ا ...

انشالله که اگر خدا بهت داده صبر و تواناییشم بهت بده عزیزم 

خدا برات نگهشون داره 

آره دیگه خواهر منم مجبوره کنار بیاد 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
شوخرش چی میگه؟ ولی باور کن باز این یچه شیرینتر از. اولی میشه 😅

شوهرش از دیشب سردرده 

دیگه اتفاقی بوده که افتاده دیگه ...

وقتی با جلو گیری باردار میشی ینی خواست خداست دیگه ...

خودم واضحتر میبینم اینجا ولی تو عکس واضح نیس.. نمیدونم شایدم خط خود تی باشه... هوففف چ بده استرس... ...

باردار بودی؟

تاپیک منم ببین نظر بده

وقتی فکر میکردم خدا باهام نیس، با این معجزه قشنگش بهم نشون داد بهم خیلی نزدیک😍....مرسی خداجونم😚پسرم دنیامه🤩🥰خدا جونم دوباره بعد ۳ سال معجزشو بهم نشون داد🤩دوتا فرشته شدن معجزه های زندگیم🤩
باردار بودی؟ تاپیک منم ببین نظر بده

نه بابا.... ولی هاله انداخته بود جددتاهم گذاشتم اما اخرش چندروز لک بینی پیدا کردم و تمام... الانم همس سرگردونم. نمیدونم چمه. تهوع دارم درد زیر شکم دارم ولی بی بی چک چندتاخریدم شانس من همشون خراب بودن موندم بخدا... مدیمور دیگه قلابی ش انگار