2777
2789
عنوان

دل درد نوزاد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 64 پست
نه به هیچ عنوان عرق نعنا نده دوزشون مشخص نیست بچه اسیب ممکنه ببیته اینو دکتر دخترم گفت بهمون .ببین پ ...

اره واقعا منم این تجربه رو دیدم ایشالا برای اسی هم جواب بده منم دو هفته دیگه زایمانم خودم بچگیم اینجوری بودم خیلی نگران بچم هستم

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نداره بنظرتون ختنه خوبه ؟ یعنی میتونه این دردو کم کنه؟

ختنه ک خوبه ما 30روزگی ختنه کردیم...ی کمی پسرم بهترشد ولی درمان نشد..

ببین ی چیز بگم به من بهترین متخصص گفت:خانوم دنبال درمان نباش.نوزاد 9ماه مونده توشکم فقط ازخون تغذیه کرده.حالا که اومده دنیا یدفعه داره شیرمیخوره واقعا چیز سختیه.معدش عادت نداره به غذاحداقل تا 4ماهگی طول میکشه..بهم گفت فقط غذاهای نفخ دارهیچ عنوان نخور.ازاین دکتر به اون دکترم نکن.عرق رازیانه وزیره بخور..به بچه هم جز شربت کولیک چیزی نده..ک بدتر معدشو به خم میریزه..

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم
ترنجبین، گرده گشنیز +رازیانه، نعناع

رازیانه خیلی بده هورمونها رو به هم میریزه تعجب میکنم میگین رازیانه. مصرف رازیانه خیلی باید با احتیاط باشه. مثلا میگن مامانش بخوره نمیگن خونریزیش زیاد میشه؟ تعجب میکنم والا

والا مجبور شدیم هیچ راهی نیست

من‌ب بچم‌عرق نعناع میدادم اروم‌میشد

کل بدنشو با روغن کرچک روغن مالی کنید بعد قنداقش کنید

اگه شیر مادر میخوره مادر پرهیزات رو رعایت کنه

اگه‌شیرخشکیه شیرخشک رو عوض کنید

باپتو گهواره براش درست کنید

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....
همه رو با هم؟

نه. یه روز نعناع

فردا گرده گشنیز و همراه رازیانه

یه روز ترنجبین. من اینارو دادم و تو شهر غریب یکم کمک حالم شدن دست تنها بودم.

ولی اگه میترسید که چیزی بدید باید خواهرتون بیشتر مراقب تغذیه اش باشه، پیاز خام، سیر، حبوبات اصلا نخوره.

اینایی هم که گفتم خودش دم کنه بخوره که از شیرش به 

بچه برسه.

بهش جز دارو هیچی ندین، ضرر داره و خطرناکه چون خیلییی کوچیکه، سعی کنید قنداق مانند بپیچینش که شکمش گرم باشه، بغل کنید و راه ببرین یا روی پا تاب بدین و تکون بدین، براش آهنگ بزارین، صدای سفید هم خوبه، اگه میتونین تو ماشین حین رانندگی بخوابه عالیه، پسر منم از هفته 3 شروع شد کولیک، تا آخر 4 ماهگی طول کشید، بیچاره شده بودم، پدی لاکت هم میدادم من

رازیانه خیلی بده هورمونها رو به هم میریزه تعجب میکنم میگین رازیانه. مصرف رازیانه خیلی باید با احتیاط ...

سلام عزیزم..دکترمتخصص برامن عرق رازیانه وزیره تجویز کرد خیلی بهتربود...ولی جوشوندش خونریزی رو بالا میبره

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم
ختنه ک خوبه ما 30روزگی ختنه کردیم...ی کمی پسرم بهترشد ولی درمان نشد.. ببین ی چیز بگم به من بهتری ...

آخه مساله اینجاس همه بچه ها اینجوری نیستن. من بچه اولم اینقدر جیغ میزد و گریه میکرد که نافش زد بیرون ولی دومی اصلا صدای گریه ش رو نشنیدم شیر میخورد حتی باد گلو هم نمیزد و راحت میخوابید 

آخه مساله اینجاس همه بچه ها اینجوری نیستن. من بچه اولم اینقدر جیغ میزد و گریه میکرد که نافش زد بیرون ...

دوتا بچه های منم اینجوری بودم ولی پسرم شدیدتر هم یبس شده بود هم کولیک وهم گوش درد ینی یادم میوفته حالم بدمیشه