2777
2789
عنوان

دل درد نوزاد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 64 پست
سلام عزیزم..دکترمتخصص برامن عرق رازیانه وزیره تجویز کرد خیلی بهتربود...ولی جوشوندش خونریزی رو بالا م ...

عزیزم من خودم دارم طب سنتی آموزش میبینم و در مورد عرق رازیانه خیلی باید با احتیاط مصرف بشه حتی برای خانمها حالا این بنده خدا که بچه ش هم پسره. اصلا به هیچ وجه عرق رازیانه برای جنس مذکر توصیه نمیشه

رازیانه خیلی بده هورمونها رو به هم میریزه تعجب میکنم میگین رازیانه. مصرف رازیانه خیلی باید با احتیاط ...

من تجربه خودم رو گفتم. رازیانه رو خودم نمیخوردم به بچه می دادم. در حد قاشق چای خوری. هرکی تجربه ای که بهش ساخته رو میگه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شیر مادر واقعا برای بعضی بچه ها سمه 

شیرخشک مخصوص بدین بیخیال شیر مادر بشید 

صدای جاروبرقی رو از بازار دانلود کنید همه نوع صدایی داره براش بزارید 

حتما اروغش رو بگیرید تا زمانی که اروغ نزده بیخیال ماساژ پشتش نشین 

تعصبات نسبت به شیر  مادر رو کنار بزارید 

گاهی بچه ها آلرژی هم دارن 

خواهرزاده من داشت خیلی سخته برای بچه ها

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

عزیزم دختر جاری منم این مشکل رو داشت رفت دکتر طب سنتی گفت زنیان با زیره رو دم کنید سه وعده مادر بخوره ب بچه ام اندازه یکی دوتا قاشق چای خوری بده خیلی بچه جاریم بهتر شد.بعد هر شربتی ک برای کولیک ب بچه میدی قبل ساعت شروع شدن کولیک بدید مثلا معمولا کولیک از ساعت ده شروع میشه شما ساعت نه یا نه و نیم شربت روبدید ک ارو بشه بچه .وقتی موقع درد میدید اثر نداره اینو دکتر پسرم گفت

عزیزم شیر مادر واقعا برای بعضی بچه ها سمه  شیرخشک مخصوص بدین بیخیال شیر مادر بشید  صدای ...

شیر مادر چرا باید بدتر از شیر ساختگی باشه؟؟ بنظرم اگه مادر تغذیه شو رعایت کنه بهترین تغذیه برای کودک فقط شیر مادر هست. 

جاریم اندازه دوتا قاشق چایی خوری ب دخترشم میداد ارومش میکرد

دختر با پسر فرق داره پسر طبعش گرمه معمولا و ممکنه گرمی زیاد بیشتر براش مشکل ایجاد کنه. خیلی توصیه نمیشه به بچه چیزی داد. در حد ترنجبین و شیرخشت ایرادی نداره ولی عرقیجات رو باید با احتیاط مصرف کرد براشون

عزیزم من خودم دارم طب سنتی آموزش میبینم و در مورد عرق رازیانه خیلی باید با احتیاط مصرف بشه حتی برای ...

بله حرفتون صحیحه..منم تجربمو گفتم وگرنه نمیدونستم

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم
برای امضات آمین گفتم،🌹🌹

فدای شما💟منم براحاجت دلتون قدرخوندم

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم