2789
عنوان

دل درد نوزاد😔

1482 بازدید | 64 پست

دوستای گلم خواهر زاده م ۲۱ روزشه از شدت دل درد  و کولیک یا شیرشو نمیخوره یا اینکه تا صب بخاطر شکم درد گریه میکنه دیشب اینقد گریه کرد که صداش کاملا گرفته بود دوسه بارم پیش متخصص بردیم اینفاکول با گریپ واتر اینام بهش میدیم ولی بازم بی فایدس

کسی همچین تجربه ای داشته و چکار کرده؟

بهش عرق نعنا بدیم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شکمش رو روغن زیتون بزنید و آروم به صورت دورانی در جهت عقربه های ساعت ماساژ بدین. اگه شیر مادر میخوره مامانش حبوبات و محصولات گاوی نخوره . یه لگن رو آب گرم کنید و توی آب نگهش دارین تا باد شکمش خارج بشه

نه به هیچ عنوان عرق نعنا نده دوزشون مشخص نیست بچه اسیب ممکنه ببیته اینو دکتر دخترم گفت بهمون .ببین پدی لاکت بهش بدید و قطرهای ایزی کول و اینجور جیزا  یه پتو پهن کنید بزهریدش داخل پتو تابش بدید سریع اروم میشه فقط محکم بگیدیدش که نیفته خدای نکرده زیر پتو هم چیز ترم پهن کحید

وای عزیزم 2تا بچه های منم تا 5ماهگی از دل درد وکولیک ناله میکنن..

ینی شبا همچین گریه میکردن که هم از صداشون میترسیدم هم کبود میشدن هیچ جوره هم اروم نمیشدن تا صب ساعت 6بکوب گریه...

ینی 5تا6تامتخصص بردم اصلا فایده نداره...به آبجیت بگو عرق زیره بخوره خودش قبل غذا بعد غذا یک فنجون...حبوبات اصلا نخوره..پیاز وسیر سیب زمینی اصلا...

بچه شیرشو خورد زودتر اروغ بگیره حداقل 10دقیقه اروم بزنه ب پشت بچه...بچه رو بزاره روشونش بزنه ب پشتش...یا رو بالشت بزاره. اروم پشتشو ماساژ بده از بالا به پایین...بعدش برش گردونه شکمشو خیلی خیلی اروم برخلاف عقربه ساعت ماساژ بده..همیشه هم شکمشو با یه دستمال ببنده..این کار هارو همشو من انجام میدادم خیلی کمکم میکرد..بچه خودشم خیلییی اروم میشد

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم
دم‌ کنه رازیانه رو؟

عرقشم بخوره فرق نداره. هم شیرش زیاد میشه هم دل درد بچه کم میشه. هرچند من به بچه ام هم می دادم. فوق العاده دل درد و کولیک داشت. از قدیمیا شنیدم گرده گشنیز+ رازیانه رو دم کن بده به بچه به اندازه یکی دوقاشق. من میدادم تاثیر میکرد. ترنجبین هم میدادم. فکر نکنم هیچ بچه ای به اندازه پسر من جیغ و داد کنه

نه به هیچ عنوان عرق نعنا نده دوزشون مشخص نیست بچه اسیب ممکنه ببیته اینو دکتر دخترم گفت بهمون .ببین پ ...

وای جاری ام بچه شو لای پتو میزاشت دیگه بچه عادت کرد عادی نمیخابید. ایناهم سوار ماشینش میکردن میخوابوندن. هر تجربه ای یه بدی داره😁فقط انشاءالله به زودی دل دردش خوب شه هم مادرو خسته میکنه هم بچه رو

وای جاری ام بچه شو لای پتو میزاشت دیگه بچه عادت کرد عادی نمیخابید. ایناهم سوار ماشینش میکردن میخوابو ...

ما دیشب واسش جارو برقی روشن کردیم یکم آروم شد دوباره شروع کرد بالخره ساعت ۶ صب بردن ماشین سواری