2777
2789
عنوان

دل درد نوزاد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 64 پست
عرقشم بخوره فرق نداره. هم شیرش زیاد میشه هم دل درد بچه کم میشه. هرچند من به بچه ام هم می دادم. فوق ا ...

خواهر زاده مم دقیقا همین مدله وای کبود میشه منم جیگرم واسش کباب میشه خواهرمم که کلا گریه میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای جاری ام بچه شو لای پتو میزاشت دیگه بچه عادت کرد عادی نمیخابید. ایناهم سوار ماشینش میکردن میخوابو ...

ما که بچمون‌رو گذاشتیم تو پتو اصلا هم عادت نکرد ولی باید تا گریه اش اروم شد بزاریدش زمین نه اینکه همش تو پتو باشه

همه این کارارو انجام میده ولی نمیدونم چراجواب نمیده واقعا نگرانشیم

دختره یا پسر؟

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم
ما دیشب واسش جارو برقی روشن کردیم یکم آروم شد دوباره شروع کرد بالخره ساعت ۶ صب بردن ماشین سواری

وای یاد خودم افتادم سشوا  روشن میکردم‌... 😔😔تو شهر غریب دست تنها... به ماشین عادت ندید.

اخه سنشم زیر یک ماه هیست بجز گریپ واتر چیزی تجویز نمیکنه دکتر. به خواهرتون بگید مراقب تغذیه اش باشه. نوک سینه هاشو روغن زیتون بزنه، چیز نفخ زا نخوره، خودش نعنا اینا بخوره. انشاءالله بعد یک ماه قطره کولیکید و پدی لاکت و... کمک میکنه. 

چرا بعضیا تو همین نی نی سایت عرق نعنارو توصیه میکنن و میگن استفاده کردیم جواب داده

دکتر به من گفت استفاده نکن‌حتی اگر جواب بده سیستم ایمنی نوزادها پایینه ممکنه مشکل ایحاد بشه حتی جندتا نوزاد حدیدا بخاطر مصرف دارو گیاهی مردن 

چرا بعضیا تو همین نی نی سایت عرق نعنارو توصیه میکنن و میگن استفاده کردیم جواب داده

عزیزم پزشکی با قدیمیا فرق داره. من خودم از قطره های پزشکا زیاد جواب نگرفتم به حرف پیرزن و قدیمیا گوش دادم کارم خیلی راحت شد. ولی خیلیا میترسن به بچه چیزی بدن.

پسر

جیش کردنی هم گریه میکنه مثلاجیغ میزنه؟؟؟؟پسرمن اونجوری بود بردیم دکتر گفت زودترختنه کنیدعفونت ادراری گرفته بعدختنه خیلی بهترشد

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم