2777
2789
عنوان

جدا خوابوندن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 61 پست
بچه از شش ماهگی که غذای کمکی ش شروع میشه دیگه نباید تو شب شیر بهش بدی ،باید یه خواب مداوم و‌پیوسته د ...

والا من تا ۲سالگی پسرم شبها ۲بار شیر میخورد دندونهاشم کاملا سالمه الان ۵سالشه

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆

من جداش کردم ۶ ماه.ولی شبها گریه های وحشتناک داشت ب کنار.شیر میخاس باید میرفتم هی پیشش بعد رو پام میخوابوندمش ،صبح میشد یهو میدیدم خوابم برده کنارش.دیدم چ‌کاریه .مگه من پیش پدر مادرم خوابیدم.تازه من‌ ۷سالگی جدا شدم‌.بچه از شیر بیفته کم‌کم تو اتاقش عادتش میدی.حالا مگه چیه بخوابه پیشت.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه زود نیس 

ولی به نظر من فعلا فقط جاشو جدا کن نه اتاقو .حداقل تا یه سالگی تو اتاق شما باشه اما با فاصله 

اگه رو تخت میخوابین تخت کوچولو رو بذارین یه سمت دیگه اگه زمین جاشو با فاصله بندازین

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
والا من تا ۲سالگی پسرم شبها ۲بار شیر میخورد دندونهاشم کاملا سالمه الان ۵سالشه

دیگه اون از شانسه ،میخوای همینجا چند تا تاپیک بدم که بچه هاشون در حال ترمیم دندون هستن 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

وای اسی بچه شش ماهه کنارت باشه چی می‌شه؟؟؟ گناه داره میدونی شب بچت با گلو بزنه به پشت خوابیده باشه بعد خفه شه می خوای چیکار کنی؟؟ بعد دیگه آتیش بزنی به جدا خابیدنتون اون بچه بر نمیگرده

راجع به جدا کردنش هم اصلا غصه نخور ،الان کوچولو اصلا متوجه نمیشه وابسته نیست ،ولی اگه تا دو سه سال پ ...

دقیقا👌👌

الان تو ۶ ماهگی نه ترس داره نه وابستگی شدید 

ولی بزرگتر که بشه ممکنه ترسو بهونه کنه

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
دقیقا👌👌 الان تو ۶ ماهگی نه ترس داره نه وابستگی شدید  ولی بزرگتر که بشه ممکنه ترسو بهونه کنه

به این فکر کردین بچه با گلو بزنه شیر برگرده به حلقش خفه میشه؟؟؟ اتفاقا اقوام ما همین کارو کرد بچش خفه شد

وای اسی بچه شش ماهه کنارت باشه چی می‌شه؟؟؟ گناه داره میدونی شب بچت با گلو بزنه به پشت خوابیده باشه ب ...

وای این چ‌حرفیه اصلا ربط نداره حتی کنار خودش بخابه هم ممکنه این اتفاق بیفته براش شاید یه لحظه مادر خوابش ببره چ حرفا میزنین

یاد اون فیلم رفتادم فصل نرگس زنه داشت بچشو شیر میداد خوابش برده سینه تو دهن بچه بچه خفه شده بود پس ب جدا خوابیدن ربط نداره

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
به این فکر کردین بچه با گلو بزنه شیر برگرده به حلقش خفه میشه؟؟؟ اتفاقا اقوام ما همین کارو کرد بچش خف ...

عزیزم بچه کنار ادم هم باشه ممکنه خواب سنگین باشه و متوجه نشی 

پس بسپاریم دست خدا و کار درست رو انجام بدیم‌نه اینکه تا سن بلوغ بچه رو پیش خودمون بخوابونیم 😊