من دخترام 11سالشونه دوتاشون کنارمن بدون اونا خابم نمیاد
پس شوهر ت چی
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
وای این چحرفیه اصلا ربط نداره حتی کنار خودش بخابه هم ممکنه این اتفاق بیفته براش شاید یه لحظه مادر خ ...
خب بچه شش ماهه خیله زوده. نه من اتفاقا بچم پلک بزنه میفمم چکار برسه با گلو به پهلو میکنم بچه رو. اینجوری اگه بچه چیزی هم بشه عذاب وجدان نداری که بچه رو تنها انداختی تو اتاق.. خواهشن ریپلای منو نکن که شدیدا مخالفم با بچه زیر سه سال جدا بخوابه
خب بچه شش ماهه خیله زوده. نه من اتفاقا بچم پلک بزنه میفمم چکار برسه با گلو به پهلو میکنم بچه رو. این ...
بعد سه سالگیش چطوری جاشو جدا کردی؟وابسته نشده بود؟
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
دقیقا بچه کنار ما باشه تا صبح که نمیتونیم چشم بهش بدوزیم حالا این کاربر این مثالو زدن ...
عاره
من ک ن خوشم میاد بچه اتاق دیگه بخابه و ن شرایط خونم اونجوریه
منم فقط جاشو جدا میکنم مثلا چن متری اونطرفتر
آره خوبه چن متر ولی اونکه کلا اتاق دیگه بچه شش ماه که واقعن بی انصافیه بچه گناه داره
آخه اونجوری مادر خیلی اذیت میشه هی باید از این اتاق ب اون اتاق بره اسپیکر بزاره داعم باید حواسش باشه کل شبو
من بچهامو دوقلو بزرگ کردم تنهایی یکی این طرف یکی اون طرف الان که یازده شدن همونطور ن باخودم میگم خوب ...
آره اوجوری سخت میشد
اما امیدوارم تو زندگیت چ باشوهر چ بی اون خوشبخت باشی