2777
2789
عنوان

جدا خوابوندن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 61 پست

ب دکتر میگفتی اونی ک خونش یه خوابس چیکار کنه😂

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد درصد درست گفته ،بهت نگفت شیر شبم قطع کنی از الان، دندوناش داغون‌میسه ،اگه میخوای دو سه سال دیگه نگی وای چکار کنم بچه م جدا نمیخوابه یا دندوناش همه خرابه حتما اینکار و بکن 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
تو تخت جدا بخوابونش ،من از شب اول بچم تو تختش بود اصلا کنارم نخوابوندم

گهواره داره کنار تخت خودمون میخابه .ولی میترسم تو اتاق جدا بشه بترسه بلایی سرش بیاد خیلی سخته برام

.                                              
اتفاقا پرسید اتاق جدا داره .اگه نداره تو سالن بخابه  

وای نه اونکه خیلی بده

من خونم ی خوابس ایشالا بچم ک دنیا اومد مجبوریم تو یه اتاق بخوابیم اما بچه رو تختش ماهم رو تختمون

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
صد درصد درست گفته ،بهت نگفت شیر شبم قطع کنی از الان، دندوناش داغون‌میسه ،اگه میخوای دو سه سال دیگه ن ...

درمورد شیر شب چیزی نگفت . میشه بیشتر توضیح بدین

.                                              
گهواره داره کنار تخت خودمون میخابه .ولی میترسم تو اتاق جدا بشه بترسه بلایی سرش بیاد خیلی سخته برام

دور از جون عزیزم گهواره هم خوبه ، ولی جدا هم که میخوبونی باید بیسم اسپیکر تو اطاقش باشه یا دوربین که چک کنی و کوچکترین صدایی رو بشنوی.

بچه از شش ماهگی که غذای کمکی ش شروع میشه دیگه نباید تو شب شیر بهش بدی ،باید یه خواب مداوم و‌پیوسته داشته باشه اگه بیدار بشه فقط با شیشه بهش اب بدی،مخصوصا اگه زود دندون بیاره شیر شب باعث پوسیدگی دندوناش میشه، یکی دو شب ممکنه بد قلقی کنه ولی عادت میکنه همون خواب پیوسته ۷،۸ ساعت پشت سر هم بدون بیدار شدن بیشتر از شیر شب براش مفیده ،این دوستی خاله خرسه است که مادرای ایرانی تا صبح سینه رو میزارن دهن‌بچه بعدم تو سه سالگی بچه میفتن دنبال دندون پزشک که بچه رو بیهوش کنن دندونشو درست کنن 

راجع به جدا کردنش هم اصلا غصه نخور ،الان کوچولو اصلا متوجه نمیشه وابسته نیست ،ولی اگه تا دو سه سال پیش خودت باشه بعد به سختی میتونی جداش کنی،تو همین سایت دیدم پسر ۱۱ ساله بین مامان باباش باید بخوابه تازه دستش تو یقه ی مامانش باید باشه