2777
2789
عنوان

چرا تامیک جهاز ۲۰ میلیونی و تعطیل کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 195 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونقدر نمیدونی که خیلی ها ضامن ندارن وام نمیگیرن، ضامن داشته باشن قسط نمیتونن بدن نمیگیرن   همی ...

قضاوتتون خیلی تلخ بود 

فک نمیکنم تو این شرایط کسق مرفه باشه 

امیدوارم شما با ۲۰ تومن یه جهاز خوب بتونید جور کنید

اینکه خودمون و با این شرایط گول بزنیم خیلی دردناکه 

موفق باشید

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤
میدونم عزیزم ولی شاید از نظر شما احمقانه برسه گلم ولی وقتی یه خانواده مجبوره اینکارو کنه واسش احمقان ...

نظرتون محترمه

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

من تاپیکی که میگن نبودم ولی میخواستم به دیجی کالا ارجاع بدم...

من پارسال برای یه خیری که میخواست جهیزیه بده، کف قیمت رو با دیجی کالا حساب کردم، خیلی کمتر از چیزی شد که انتظار داشتم(رقم نمیگم که نریزن سرم😊😊)

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اسفند ۹۹

الان گرونتر شد ی لباس عروس از ۴ تومن هست اسفند ۹۹ خوب بوو بازم گرونیه منی ک دارم جهاز میخرم دارم ارایشگاه اوکی میمکنم میفهممم دوست خود منم اسفند عروس شد منم همدن ارایشگاه میخام برم ۱.۵۰۰ گرونتر کرده

منکه نخوندم ...اما مسخره کردن کار درستی نیست🌺

خود من نه کولر داشتم و نه تلویزیون

کولر قدیمی بابام اینا رو فعلا کار گذاشتیم تلویزیون هم تلویزیون قدیمی بابامو آوردیم فعلا🌺

دلیل نمیشه ک کسی مسخره کنه💖

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
من تاپیکی که میگن نبودم ولی میخواستم به دیجی کالا ارجاع بدم... من پارسال برای یه خیری که میخواست جه ...

میشه رقم بگی کنجکاو شدم من وساطت میکنم نریزن سرت😂

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
صرفا جهت رفع نیاز جنسیه

فکرشو بکن خیلی سخته 

اول ازدواج همه داغن اینا چجوری میرن حموم چجوری تو خونه راحت بگردن 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

یخچال فریزر ایرانی ۲۲ میلیون قیمتشه

وسایل برقی هم که کمتر از ۲ تومن نیس 

کولر هم که دیگه نگم براتون

ظرف و ظروف هم که یک سرویس قابلمه شده ۲ تومن 

خدایا خودت کمک کن بهمون 

سال ۹۰ با ۶ تومن جهیزیه خریدم

خدایا شکرت 
تو شهر ما خونه آبرومند رهنش از هشتاد شروع میشه

خونه من بزرگه ،تمیزم هستش 

طبقه چهارم اپارتمان نوسازه 

بشدت ام آبرومنده😊

وزن فعلی   ۸۵.۴۰۰           قد    ۱۷۳         وزن هدف  ۶۵ سرگروه      @فندق فسقلی                                                انشا الله به زووودی به نتیجه دلخواهم میرسممممم😍
منکه نخوندم ...اما مسخره کردن کار درستی نیست🌺 خود من نه کولر داشتم و نه تلویزیون کولر قدیمی بابام ...

کار خوبی کردید 

قصدم مسخره کردن نبود ولی اینکه خودمون و گول بزنیم کار خوبی نیس 

کی با بیستومن میتونه جهاز بگیره چهارتومن اضافه اینا درد جامعه اس اینقد با تبلیغیش نمک رو زخم خودمون نپاشیم  اینا قناعت نیس ناچاریه