2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم  منم مثل خیلی ها اول که میخواستم سرم تزریق کنم خیلی گشتم اما پیدا نکردم هیچ جا . یک ...

سلام عزيزم خوبين. من ب اين آمپول خيلي نياز دارم بايد ٣٠تا آمپول IVIG براي يك ماه تو شيش روز تزريق بشن. مامانم نميتونه راه بره عصب پاهاش خيلي ضعيف شدن وبايد همين امپولا بزنه خيلي وبيش از حد بشون نياز داريم از شدت درد نميتونه شبا بخوابه، هرجا ك گشتيم پيدا نكرديم ممنون ميشم اگه ميتوني كمكم كني 😭💔

سلام عزيزم خوبين. من ب اين آمپول خيلي نياز دارم بايد ٣٠تا آمپول IVIG براي يك ماه تو شيش روز تزريق بش ...

سلام عزیزم

امیدوارم که مشکلتون هرچه زودتر حل بشه

من ۴ تا ویال ivig دارم که تو یخچال هم نگهداری کردم

اگه مایل بودید میتونم بدم بهتون

ارزو جان مشكلت حل شد والا دكتر برا من شونزده تا نوشت شيش تأ الماني خريدم هشت تومن ده تا هندي سه و ني ...

سلام عزیزم وقتتون بخیر ببخشید یسوال داشتم از خدمتتون ivig هندی هم خوبه استفاده کردین شما؟ من المانی زدم اولیشو الان هندی گیرم اومده همش نگرانم به اندازه المانیش خوب نباشه!!

سلام کسی شماره از اینا که سرنivigدارن نداره ترا خدا کمک کنید یکشنبه انتقال دارم باید امروز فردا بزنم حلال احمر میگه شاید شنبه بیاریم الان دسترسی به دکترم ندارم ببینم اگه شنبه بزنم اصلا تاثیر داره یا نه کسی هست ۶ تا سرم با یه شماره سریال داشته باشه