arzoas مدیر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 47 عنوان سرم ivig | مشاهده متن کامل بحث + 32069 بازدید | 135 پست سلام دوستان عزیزم کسی میدونه از کجا میشه آی وی آی جی تهیه کرد ؟ یا شما دوستان خودتون ندارید ؟ هر جا میرم نیست یا قیمت وحشتناک میدن 1400/04/22 | 14:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_۱۳۷۲ عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 63 سلام تبریک میگم باردار شدید میشه اگه هنوز ای وی ای جی دارید قیمتش لطف کنید و کدوم شهر هستید سلام عزیزم،من ۴ ویال دارم اگه بخواید میتونم بهتون بدم
آوا66آریا عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 280 سلام عزیزم،من ۴ ویال دارم اگه بخواید میتونم بهتون بدم سلام لطف میکنید قیمت بگید و کجا هستید
مامان_۱۳۷۲ عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 63 سلام لطف میکنید قیمت بگید و کجا هستید شیراز هستم، خودم ۵.۶۰۰ خریدم همون قیمت میتونم بدم به شما
armin98 عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 1 سلام عزیزم،من ۴ ویال دارم اگه بخواید میتونم بهتون بدم سلام چ قیمته عزیزم ؟؟
مامان_۱۳۷۲ عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 63 سلام چ قیمته عزیزم ؟؟ سلام عزیزم،۵.۶۰۰ خریدم همون قیمت میتونم بدم به شما
ايساas عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1 سلام عزیزم منم مثل خیلی ها اول که میخواستم سرم تزریق کنم خیلی گشتم اما پیدا نکردم هیچ جا . یک ... سلام عزيزم خوبين. من ب اين آمپول خيلي نياز دارم بايد ٣٠تا آمپول IVIG براي يك ماه تو شيش روز تزريق بشن. مامانم نميتونه راه بره عصب پاهاش خيلي ضعيف شدن وبايد همين امپولا بزنه خيلي وبيش از حد بشون نياز داريم از شدت درد نميتونه شبا بخوابه، هرجا ك گشتيم پيدا نكرديم ممنون ميشم اگه ميتوني كمكم كني 😭💔
مامان_۱۳۷۲ عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 63 سلام عزيزم خوبين. من ب اين آمپول خيلي نياز دارم بايد ٣٠تا آمپول IVIG براي يك ماه تو شيش روز تزريق بش ... سلام عزیزمامیدوارم که مشکلتون هرچه زودتر حل بشهمن ۴ تا ویال ivig دارم که تو یخچال هم نگهداری کردماگه مایل بودید میتونم بدم بهتون
mariloooooom عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 19 سلام عزیزم منم مثل خیلی ها اول که میخواستم سرم تزریق کنم خیلی گشتم اما پیدا نکردم هیچ جا . یک ... سلام وقتتون بخیر امکانش هست به منم کمک کنین من این سرم پیدا نمیکنم
karimdaro عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 6 سلام من دو ویال دارم ایتالیایی هرکه خواست به قیمت آزاد داروخانه چون خودمم دارو لازم دارم
bandre عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 38 سلام سرم من۱۵میل (۳عددسرم)دارم و بعلت لنفوراتراپی وتاریخ کمش نیاز ندارم اگه کسی نیازداشت کمیابه به شمارم تاعید که تاریخ داره تماس بگیره۰۹۱۷۰۴۸۳۱۹۰
mariloooooom عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 19 ارزو جان مشكلت حل شد والا دكتر برا من شونزده تا نوشت شيش تأ الماني خريدم هشت تومن ده تا هندي سه و ني ... سلام عزیزم وقتتون بخیر ببخشید یسوال داشتم از خدمتتون ivig هندی هم خوبه استفاده کردین شما؟ من المانی زدم اولیشو الان هندی گیرم اومده همش نگرانم به اندازه المانیش خوب نباشه!!
بلوبری۲۲ عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 393 سلام عزیزم منم مثل خیلی ها اول که میخواستم سرم تزریق کنم خیلی گشتم اما پیدا نکردم هیچ جا . یک ... ترا خدا جواب بدید من امروز یا نهایت فردا ۶ تا باید بزنم
بلوبری۲۲ عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 393 سلام کسی شماره از اینا که سرنivigدارن نداره ترا خدا کمک کنید یکشنبه انتقال دارم باید امروز فردا بزنم حلال احمر میگه شاید شنبه بیاریم الان دسترسی به دکترم ندارم ببینم اگه شنبه بزنم اصلا تاثیر داره یا نه کسی هست ۶ تا سرم با یه شماره سریال داشته باشه
ری،را عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 1981 سلام ببخشید این سرم حتما باید صبح تزریق بشه؟چون من صبحا سرکارم نمیتونم برم بیمارستان بستری بشم.