2777
2789

برو بیمارستان دولتی.ما اونجا تزریق میکنیم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

سلام عزیزم 

منم مثل خیلی ها اول که میخواستم سرم تزریق کنم خیلی گشتم اما پیدا نکردم هیچ جا . یکی تو حلال احمر پیدا کردم برام اورد اتفاقا امروز بخاطر دوستان نی نی سایت زنگ زدم بهش گفت امروز ۳ تا هست فردا هم ۳ تا میرسه دستش . اگر میخوای زنگ بزنم ببینم چند میگه قبلا به من ۳ یا ۳/5 داده بود زنگ زده بودم امروز یادم رفت بپرسم 

اگر نیاز داری بگو زنگ بزنم بهش در ضمن چندتا نیاز داری و ماهی چندتا باید بزنی عزیزم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برو بیمارستان دولتی.ما اونجا تزریق میکنیم.

همه جا رفتم هیچ کجا ندارن . شما کدوم بیمارستان میرید و کدوم شهر هستید ؟ اونجا چقدر حساب میکنند برای شما

سلام عزیزم  منم مثل خیلی ها اول که میخواستم سرم تزریق کنم خیلی گشتم اما پیدا نکردم هیچ جا . یک ...

الهی دستت طلا ممنونم ازت . حتما خبر میدم ماهی یکی باید تزریق کنم

سلام عزیزم  منم مثل خیلی ها اول که میخواستم سرم تزریق کنم خیلی گشتم اما پیدا نکردم هیچ جا . یک ...

ما آشنا تو بیمارستان زیاد داریم اما پیدا نکردیم رفتیم بازار آزاد بگیریم خیلی گرون میدادند . نمیتونیم ماهی ۸ تا ۹ تومان هزینه کنیم از کجا بیاره شوهر بیچارم . دلم براش میسوزه به خدا

ما آشنا تو بیمارستان زیاد داریم اما پیدا نکردیم رفتیم بازار آزاد بگیریم خیلی گرون میدادند . نمیتونیم ...

شوهر من دوتا زمین داشت برای آینده خودمون و بچه ها گذاشته بودیم کنار که تو این چند سال فروختیم و خرج کردیم به خدا تو این راه کفش آهنی و گنج قارون میخواد

شوهر من دوتا زمین داشت برای آینده خودمون و بچه ها گذاشته بودیم کنار که تو این چند سال فروختیم و خرج ...

یاخدا چرابایدیه سرم اینقدرقیمتش باشه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
ما آشنا تو بیمارستان زیاد داریم اما پیدا نکردیم رفتیم بازار آزاد بگیریم خیلی گرون میدادند . نمیتونیم ...

عزیزم لطفا تاپیکت حذف نکن،احتمالا منم نیازداشته باشم اینجا حداقل ببینم ازکجاتهیه کنم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
یاخدا چرابایدیه سرم اینقدرقیمتش باشه

شوهر من اول بارداری وقتی به هر دری زد پیدا نکرد مجبور شد بره بازار آزاد دونه ای ۱۲ تومان پول بده بخره تازه من ماهی ۳ تا باید میزدم . حالا گذشته از این آمپول های گرون قیمت . قرص های گرون قیمت سرم هم که شده قوز بالا قوز

مملکت داریم دیگه ، داروهایی که گرفته بودم همشون مهر وزارت بهداشت ایران داشت اما به قیمت دلار باید بخریش

وقتی زورمون نرسه و کشور هرکی هرکی باشه همین میشه دیگه دورت بگردم

همه جا رفتم هیچ کجا ندارن . شما کدوم بیمارستان میرید و کدوم شهر هستید ؟ اونجا چقدر حساب میکنند برای ...

مریض ما کودکه.بیمارستان کودکان آزمایش میگیرن اگر نیاز باشه بستریش میکنن تزریق میکنن.اگر اشتباه نکنم بیمارستان دولتی همین دوماه پیش با بیمه ۲۰۰ تومن شد.بیمارستان نیمه دولتی پارسال ۱ میلیون و پونصد .تهرانیم

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
شوهر من اول بارداری وقتی به هر دری زد پیدا نکرد مجبور شد بره بازار آزاد دونه ای ۱۲ تومان پول بده بخر ...

شما تو دوره بارداری میزنی؟؟

شوهر من اول بارداری وقتی به هر دری زد پیدا نکرد مجبور شد بره بازار آزاد دونه ای ۱۲ تومان پول بده بخر ...

ببخشید الان دیدم نوشتی بارداری

2790
2778
2791
2779
2792