2777
2789
سلام عزیزم ۵ گرم یا ۵۰ گرم ؟؟؟من میخوام چقدر میفروشید ؟؟

سلام وقت بخیر . من ۳ تا سرم ivig دارم المانی کسی خواست 

بگه پایینتر از چیزی که خریدم میدم من دونه ای ۶ تومان خریدم اما دونه ای ۵ تومان میفروشم کسی خواست 09359665656

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام ببخشید سرم موجود دارین 

سلام من ۳ عدد المانی دارم دونه ای ۵ تومان میفروشم . بعید میدونم کمتر پیدا بشه چون پارسال خودم دونه ای ۶ تومان خریدم دکتر ماه اخر گفت نمیخواد تزریق بشه و این ۳ عدد مونده 09359665656

سلام من ۳ عدد المانی دارم دونه ای ۵ تومان میفروشم . بعید میدونم کمتر پیدا بشه چون پارسال خودم دونه ا ...

سلام 

خانما یه سوال مهم
دکتر برام سرمivig نوشت الان گرفتم دکترم گفت همین دوهفته را وقت داری بزنی
من این دو هفته را اقدامم
بعدش باید بتا بدم روز ۲۸ سیکلم میشه اگه مثبت بود برم دکتر
حالا سوالم اینه که من چیکار کنم صبر کنم مثبت شد همون روز برم بزنم چون باید تو ماه اول بزنم یعنی تو ۳۰ روز
من ۲ روز فرصت دارم
یا اینکه بزنم که اثرش تو بدنم باشه؟؟؟

سلام. من ۴عدد سرم آی وی آی جی دارم. طبیعی باردار شدم و به صلاحدید دکتر دیگه نیازی به تزریق ندارم. من به قیمت آزاد خریدم. لازم باشه عکس فاکتور هم ارسال میکنم. هر کس خواست شماره بذاره یا پیام خصوصی بده. 

سلام. من ۴عدد سرم آی وی آی جی دارم. طبیعی باردار شدم و به صلاحدید دکتر دیگه نیازی به تزریق ندارم. من ...

سلام تبریک میگم باردار شدید
میشه اگه هنوز ای وی ای جی دارید قیمتش لطف کنید
و کدوم شهر هستید

2790
2778
2791
2779
2792