2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این عکس هم فتوشاپ باشه  عکس ها و تصاویر دیگه وضعیتش رو نشون میده اصل قضیه فرق نمیکنه

ولی بنظرم من هم بالا شهر بود یه تیپ و قیافش به فقیر و بی پول نمیخورد رفیقای دورشم نمیخورد 

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
هرکی فقیر شد قمه کش میشه؟ پولدارا همه لاکچری و اعیونی ان؟  🙄

کاش کامل میخوندی بعد جواب میدادی 

اینقدر الکلی جبهه گیری نکن

من وضعیت تربیتی مالی و اجتماعی رو باهم گفتم‌

اگر یک نفر هیجکدوم رو نداشته باشه حتما مشکل پیدا میکنه

آره امثال این آدما تشویق میکنن به کار ها کسی هم که عقل نداشته باشه فکر میکنه کار خیلی خوبیه چاقو کشی ...

با فرمون همین ادما بریم جلو چندسال دیگه ایران تگزاس میشه

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
اگه بخاطر این میگید که حجابو رعایت نمیکنن فمینست واقعی هیچوقت نمیگه حجاب نداشته باشین میگه ادمارو ...

ن عزیزم شمت فک کن داری با یه فردی که هیچ جناحی نداره صحبت میکنی.. بدون جناح سیاسی و دینی و مذهبی و اجتماعی.. 

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
واقعا رو حرفاتون فک میکنین و میزنین ؟! دختر بیچاره رو بخاطر قمه بکشن؟؟؟! هیچکس اصلا حق قضاوت نداره ...

بله فکر میکنم پون کارش باعث میشه دخترای کم سن و سال تشویق شن و ب سمت این کارا روی بیارن اونه ک عاقل نیستن بچن مخصوصا وقتی میینن ی حیوون با این کارا معروف شده

یه سوال 

فامیلیش آقایی هست؟

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
فکر نمی کنم  لباس و تیپ خیلی از دخترای ۱۶ ۱۷ ساله الان همین شده

درسته ولی باید پولیم باشه تا خرید

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی