فکر نمی کنم لباس و تیپ خیلی از دخترای ۱۶ ۱۷ ساله الان همین شده
با اکیپی ک این برده بود برا دعوا از اونا دختراس ک روزی ۱۰۰ به بالا خرج داره
زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
همین هلیا پس فردا که فالوئراش رفت بالا تبلیغ میذاره روزی ۱۰ میلیون درآمد به دست میاره بعد شما میاین میگین چرا اینا روزی ۱۰ میلیون درآمد دارن ؟؟؟؟؟؟ خوب وقتی که معروفشان میکنید و تو اینستا دنبالشون میکنید همین میشه دیگه
البته اگه نره ترکیه و سایت شرطبندی نزنه
شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن. عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم
نه اخه میدونین بعضی از زنا هستن خودشونو دوست دارن کوچیک کنن من مشکلم با اوناست🤦♀️🤦♀️
منم باهاشون مشکل دارم😐👌🤦♀️
اینا بایستی توجیح بشن همین یک شبه متحول نمیشن.. وقتیم که این افکار فیمینست(همینایی که گفتم مثلا باردار نشیم و قبل ازدواج به راحتی رابطه داشته باشیم و..) میبینن اکثرا از زن بودنشون متنفر میشن...مشکا من با این قسمت از فمینیسته که داره مرد رو میکوبه و خودش رو یک شی اعلی نشون میده..وگرنه کی بدش میاد که زن و مرد برابر باشن؟ اابته ن هر نوع برابری ای هم.. نمیشه گفت زن بره کار سنگین کنه و و و..