2777
2789
این دختر از عکس پشت سرش معلومه وضعیت مالی مناسبی نداره  به احتمال زیاد خانواده خوبی نداره و حت ...

حالا مگه هرکی پولداره بچش میشه پسر پیغمبر؟😐

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
فکر نمی کنم  لباس و تیپ خیلی از دخترای ۱۶ ۱۷ ساله الان همین شده

با اکیپی ک این برده بود برا دعوا از اونا دختراس ک روزی ۱۰۰ به بالا خرج داره

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم شمت فک کن داری با یه فردی که هیچ جناحی نداره صحبت میکنی.. بدون جناح سیاسی و دینی و مذهبی و ا ...

ببخشید من بد حرف نزدم اگه بد متوجه شدید عرز میخام 

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
هیچ الزامی وجود نداره که آدم بدی از آب دربیاد. ناراحت کنندس طرز فکرتون

این نطر شماست 

من ۲۳ ساله دارم با این سنین کار می کنم و اکثر بچه هایی که مشکل دارن وضعیت تربیتی مالی خانوادگی و اجتماعی درستی ندارن 

بازهم تاکید میکنم فقط مالی رو نگفتم 

حالا شما فقط مالی رو متوجه میشید مشکل خودتونه 

ن عزیزم شمت فک کن داری با یه فردی که هیچ جناحی نداره صحبت میکنی.. بدون جناح سیاسی و دینی و مذهبی و ا ...

نه اخه میدونین بعضی از زنا هستن خودشونو دوست دارن کوچیک کنن من مشکلم با اوناست🤦‍♀️🤦‍♀️

همین هلیا پس فردا که فالوئراش رفت بالا تبلیغ میذاره روزی ۱۰ میلیون درآمد به دست میاره بعد شما میاین میگین چرا اینا روزی ۱۰ میلیون درآمد دارن ؟؟؟؟؟؟ خوب وقتی که معروفشان میکنید و تو اینستا دنبالشون میکنید همین میشه دیگه 

البته اگه نره ترکیه و سایت شرط‌بندی نزنه 

شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن.   عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم  
نه ماهی نیستم عزیزم  مالی و اجتماعی باهم میگی😐 ولی کلمه «حتما» اشتباهه  بیخیال بحث..حق ...

بهر حال تا چند وقته دیگه خبرهای کاملش هم رسانه ای میشه 

اونوقت میسه قضاوت کرد روی وضعیت مالی اجتماعی و تربیت خانوادگی

نه اخه میدونین بعضی از زنا هستن خودشونو دوست دارن کوچیک کنن من مشکلم با اوناست🤦‍♀️🤦‍♀️

منم باهاشون مشکل دارم😐👌🤦‍♀️

اینا بایستی توجیح بشن همین یک شبه متحول نمیشن.. وقتیم که این افکار فیمینست(همینایی که گفتم مثلا باردار نشیم و  قبل ازدواج به راحتی رابطه داشته باشیم و..) میبینن اکثرا از زن بودنشون متنفر میشن...مشکا من با این قسمت از فمینیسته که داره مرد رو میکوبه و خودش رو یک شی اعلی نشون میده..وگرنه کی بدش میاد که زن و مرد برابر باشن؟ اابته ن هر نوع برابری ای هم.. نمیشه گفت زن بره کار سنگین کنه و و و..

عزیزم قبلش ازش بدم نمیومد تا یه فمینیسم افکارش ر و برام باز کرد.. میگفت چرا باید باردار بشیم و ازدوا ...

پس شما کلا عقاید یه نفرو شنیدین و فکر کردین فمنیست یعنی این 

عجب 

اگه دوست دارین میتونین بیشتر راجع بهش تحقیق کنید 

فمنیست برابری حقوق زن و مرد هستش همین 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
نه  چرا فقط پول رو میخونید تربیت و بقیه رو نمیبینید که نوشتم ؟!

چرا عزیزم درسته.. تز نظر فرهنگی فقیر میزنن کاریشم نمیشه کرد متاسفانه با این پستای رسانه ای فقط داریم تحسینشون میکنیم چون معروفشون میکنیم

پس شما کلا عقاید یه نفرو شنیدین و فکر کردین فمنیست یعنی این  عجب  اگه دوست دارین میتونین ...

عزیزم پست های بعدی رو هم خوندی یا یک دفعه رپلای کردی؟

منم باهاشون مشکل دارم😐👌🤦‍♀️ اینا بایستی توجیح بشن همین یک شبه متحول نمیشن.. وقتیم که این افکار ف ...

اره حرفتون درسته فمینستو اصن بعضی ها اشتباه فهمیدن بعضیام که عادت دارن به بی ارزش کردن خودشون نمیشه نمیشه درست کرد