2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد بخت رلش جرات نداره ترکش کنه میدونه با قمه تکه تکه میشه

😂😂😂🔪

دا هشساد منی سوویندیرمیر نینماخ اولار           ♧ تورکون دیلی تک سوگیلی ایستگلی دیل اولمازاوزگه دیلی قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز❤.......در حال تحصیل♡♧جانیم اولان گونجان منیمسن❤🖇
همین هلیا پس فردا که فالوئراش رفت بالا تبلیغ میذاره روزی ۱۰ میلیون درآمد به دست میاره بعد شما میاین ...

همین الان ۱۸ کا فالوور داره

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
صلاح سرد جرمه حالا چاقو هم نه قمه اونم برا ی دختر۱۵ساله!

کلیپشو ندیدی؟؟؟ تو کلیپ خودش میگه چاقو دارم مشکلیع😂😂

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
کلیپشو ندیدی؟؟؟ تو کلیپ خودش میگه چاقو دارم مشکلیع😂😂

رفتم دیدم 😂

بچا گفتن فهمیدم دیالوگ هلیاس😂🔪

دا هشساد منی سوویندیرمیر نینماخ اولار           ♧ تورکون دیلی تک سوگیلی ایستگلی دیل اولمازاوزگه دیلی قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز❤.......در حال تحصیل♡♧جانیم اولان گونجان منیمسن❤🖇
همین الان ۱۸ کا فالوور داره

بیشتر هم میشه 

شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن.   عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم  
همچین میگی چاقو... چاقو میوه خوریه مگه؟؟؟ یه قمه ی نیم متری داره!!! این باید جانشین وحید مرادی بشه ...

بابا حرف خودشو دارم میگم مسخره ش کردم😂😂😂 تو کلیپ میگه چاقو دارم مشکلیع

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
فکر کنم چون پلیس دنبالشه ترسیده تو پیجش زده این واسه ۲ سال پیشه نه الان

نخیر دوسال پیش مگه کرونا بود ندیدی ماسک زدن بعضیا

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
بیشتر هم میشه 

تا وقتی مردم ما دنبال دلقکهایی مثل این هستن همینطور هم‌میشه

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
توی روز روشن هلیا خانوم که حدودا ۱۵،۱۶ سال بیشتر نداره رفته با دوستاش گیسکشی و دعوا و فحاشی.. تهشم ی ...

وای!داریم ب کجا میریم!🙄از اصالت و نجابت بعضی دخترا داره کم میشه ب سلیطه بازی و بی حیایی شون اضافه میشه

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

خاستم بگم درسته این کار اشتباهه اما نباید قضاوت کنین... همه ما آدما یه زمانی تو زندگیمون آنقدر عصبانی و ناراحت میشیم و حالمون بدترین میشه که دست به هر کاری می‌زنیم...نگین هر بلایی سرش بیارن یا خونوادش اینجوریه و..... ماها همون مردمیم که موقع خودکشی ی دختر دلمون میسوزه! پس بدونین این که هلیا این کارو کرده تقصیر خودش نیست :) خونوادش میتونستن نزاره بره بیرون یا شاید مشکل روحی یا خونوادگی داره :) هر چی که بشه اونم ی دختره و نباید بزاریم آبروش بره :) آخرش می‌رسیم به جامعمون من خودم خیلی دیدم که سر یه موضوع ساده پسرا باهم قرار دعوا گذاشتن همه اینا داره الگو سازی میشه پس هیچکسو قضاوت نکنین :) انقدم نگین دختره دیوونست و مسخرش نکنیم! امیدوارم خدا کمکش کنه :)

من یکی به عنوان یه زن حالم از این جورخانواده هایی  به هم میخوره که حتی درست لباس پوشیدن و‌یاد بچه هاشون ندادن چند تا دختر جوون کم سن وسال احمق با لباسای ضد ارزش ...قمه که چیزی نیست ..وقتی تو خانواده درست تربیت نشدی نتیجش اینه...