2777
2789
خودش این شکلیه رلش ببین دیگ غول چراغ جادو هس حتما😐😂

عکس رلشو دارم

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
دختره بيچاره نيست يه ادم خطرناكه كه ممكنه با اين قمه جون چند نفر رو بعدها به خطر بندازه و ادم بكشه چ ...

دقیقا.. همونایین که واسه اون پسری که مادر ودختر کشته بود میگفتن باید تبرئه بشه😐😐😐😐

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عکس رلشو دارم

بفرس اونم ببینیم😂

دا هشساد منی سوویندیرمیر نینماخ اولار           ♧ تورکون دیلی تک سوگیلی ایستگلی دیل اولمازاوزگه دیلی قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز❤.......در حال تحصیل♡♧جانیم اولان گونجان منیمسن❤🖇
عزیزم اینا کلا با انسان بودن و وجود خودشون مشکل دارن هرکسی باید برای گرفتن حق و حقوقش اول خودشو با ...

اره والا که منم همینو میگم😐

به نظرم همش فیلم بوده واسه جذب فالوور. پیج اصلیش ۱۸ کا فالوور داره. 

این پیجی که استارتر گذاشته پیج اصلی نیست.

حالا با ۱۸ کا فالوور تبلیغ میگیره ثروتمند میشه

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
عزیزم قبلش ازش بدم نمیومد تا یه فمینیسم افکارش ر و برام باز کرد.. میگفت چرا باید باردار بشیم و ازدوا ...

پس یعنی اون خانم فیمینیست رو درست متوجه نشده شاید هم باهاش مخالفه و قصدش تخریبشه

ولی این به این معنا نیست که فیمینیست بده

درسته؟

میشه برای رسیدن به اهدافم یه صلوات مهمونم کنی؟ 😘 
میدونم درباره پست قبلتون شما فمینست رو اشتباه فهمیدید اونا فمینست نیستن اونا ضد مردن  مگه اینک ...

نه عزیزم اتفاقا برابری زن و مرد رو من دارم چون اسلامم بهش دستورم داده.. ایناییم که گفتم بشدت مطالعه کردم سخنرانی گوش کردم‌ گلم فک نکن از بی اطلاعاتی دارم میگم

عکس رلش....

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
دقیقا.. همونایین که واسه اون پسری که مادر ودختر کشته بود میگفتن باید تبرئه بشه😐😐😐😐

چقد خوشحال بودم از اینکه جامعه ما هم داره به سمت فمینست بودن میره 😔😔

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
عزیزم پست دوممو بخون.. اونروز توی اون تاپیک که خانمه عضوی از فمینیست بود نبودی؟

الان خوندم

نه نبودم

ولی اون خانم به احتمال زیاد قصدش تخریب فیمینیست بوده

میشه برای رسیدن به اهدافم یه صلوات مهمونم کنی؟ 😘 
این عکس یکی از بچها گذاشت من مردم از خنده لات بمیره این بشر

این دختر از عکس پشت سرش معلومه وضعیت مالی مناسبی نداره 

به احتمال زیاد خانواده خوبی نداره و حتنا پدر یا برادرش قمه کش بودن

بعیده از ی خانواده با وصعیت تربیتی یا مالی و اجتماعی مناسب همجین اعجوبه ای

این دختر از عکس پشت سرش معلومه وضعیت مالی مناسبی نداره  به احتمال زیاد خانواده خوبی نداره و حت ...

فتو شاپه😐😐😐خودش نیس ک 

نه عزیزم اتفاقا برابری زن و مرد رو من دارم چون اسلامم بهش دستورم داده.. ایناییم که گفتم بشدت مطالعه ...

اگه بخاطر این میگید که حجابو رعایت نمیکنن

فمینست واقعی هیچوقت نمیگه حجاب نداشته باشین

میگه ادمارو همون طور که هستن با ارایش بی ارایش بی حجاب باحجاب مسلمان یهودی بپذیریم

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
عکس رلش....

عکس خودش و رلش تو تولدش