2777
2789
این عکس یکی از بچها گذاشت من مردم از خنده لات بمیره این بشر

خودش این شکلیه رلش ببین دیگ غول چراغ جادو هس حتما😐😂

دا هشساد منی سوویندیرمیر نینماخ اولار           ♧ تورکون دیلی تک سوگیلی ایستگلی دیل اولمازاوزگه دیلی قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز❤.......در حال تحصیل♡♧جانیم اولان گونجان منیمسن❤🖇
خودش میگ فیلم و پخش نکنین برام پرونده تشکیل دادن فک نمیکنم این گیس و گیس کشی ساختگی بوده باشه 

یه فیلم دیگه دیدم تو اینستا قبلش داشتن بگو بخند میکردن  بعد یهو میگه یک دو سه حمله میکن بهم    معلوم بود ساختگیه   والا اتفاقا با جمله پخش نکنید و اینا بیشتر فالوور جمع کرده

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ن بابا فکر نکنم ساختگی  چون دختره نزدیک بود سرش بخوره به اون سکو بمیره اصلا ساختگی نمیخورده ب ...

ن عزیزم،ساختگی نبود از قبل قرار دعوا بود اکیپشونم برده بودن واسه شاخ بازی فک کنم قمه هم برده بود فک نمکرد اینجور بشه

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
واقعا رو حرفاتون فک میکنین و میزنین ؟! دختر بیچاره رو بخاطر قمه بکشن؟؟؟! هیچکس اصلا حق قضاوت نداره ...

دختره بيچاره نيست يه ادم خطرناكه كه ممكنه با اين قمه جون چند نفر رو بعدها به خطر بندازه و ادم بكشه چون ازش بعيد نيست

این عکس یکی از بچها گذاشت من مردم از خنده لات بمیره این بشر

لات بمیری سامورایی ای جان ای جان🤣

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

اه چقدر امروز هی داره چندشم میشه این کجا بزرگ شده اه اه اه والا روستا هم الان همه تحصیل کرده و شریف و مقام به دست آوردن این نسل جدیدم هست خدا رحم‌کنه

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
عزیزم قبلش ازش بدم نمیومد تا یه فمینیسم افکارش ر و برام باز کرد.. میگفت چرا باید باردار بشیم و ازدوا ...

عزیزم اینا کلا با انسان بودن و وجود خودشون مشکل دارن

هرکسی باید برای گرفتن حق و حقوقش اول خودشو با هر طبیعت و حتی نقص قبول کنه و دوست داشته باشه

زنی که حتی پریود و توان باروری خودش را نمیپذیره یه روانگسیخته هست که با یه سری شعار دنبال پنهان کردن ضعفش هست

هلیا کیه چی کرده میشه به من توضیح بدید من اینستا ندارم  اهل اینستا نیستم چون آدمو از کار زند ...

یه هلیا سرچ کن گوگل برات میاره هلیا قمه کش

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
توضیح دادم پست قبلم عزیزم.. منم نمیگم از روانی ها دفاع میکنن اینو بعنوان یه طعنه ریز گفتم خدمتت

میدونم درباره پست قبلتون شما فمینست رو اشتباه فهمیدید اونا فمینست نیستن اونا ضد مردن 

مگه اینکه میدونید ولی خودتون دوست دارید ارزشتون از مردا کم باشه

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
ن بابا فکر نکنم ساختگی  چون دختره نزدیک بود سرش بخوره به اون سکو بمیره اصلا ساختگی نمیخورده ب ...

یه کلیپ دیگه دادن بیرون که قبلش داشتن بگو بخند میکردن یهو میگه یک دو حمله😕 نمیدونم والا  فقط برای جلب توجه بوده مثل اینکه

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست