2777
2789
عنوان

دهه هشتادیا بد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 7978 بازدید | 91 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله هی لاک ميزنين رژ میزنين

حق تورو خوردیم؟

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بنظر من تا وقتی گـــریه کردن آرومتون میکنه... با کـسی حرف نزنینシ︎⌫        ‌‌‌‌‌تو سخت ترین زمان ممـکن به تنـهایی پناه آوردم!پس مـتاسفم اگـه جوری رفتار میـکنم که انـگار بـه کـسی احتیاج ندارم
ولشون کن ...  مهم اینکه خوش شانسیم که با امکانات بزرگ شدیم 😁

نهه ما گودزیلا ایم🤕 اون امکانات هم بخاطر فرزند سالاری بهمون دادن 

زورمون زیاده کلا🚶‍♀️

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

عزيزم مادراي ما دهه هشتاديا يه دهه ٦٠  مثل شماس   مشكل از ما نيست  اخه يه ...

دمت گرمممممممممممم

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
وقتی امسال ۳ میلیون دانش‌آموز ترک‌ تحصیل کردن باید وخیم بودن اوضاع رو فهمید اینکه بچه‌های ۱۵ و۱۶ سا ...

احسنت.

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

خب توهم بزن 

بچه تو نزار بزنه ! 

پدر و مادرمون اجازه میدن 

این چه گستاخس هست 

تو تربیت پدر و مادرمونو زیر سوال میبری

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن
اول جمع نبند دهه۶۰و۷۰ جه گلی سر زدن که اینقدر خودتون رو بالا میگیرن اینقدر هول بودین تو دبیریتان حام ...

نسل الان که هولتره بلوغش کامل نشده رِل میزنه اسم بچه هاشونم میزارن 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
نه ندارم چون ما بعدازظهرا تو گرما می رفتیم مدرسه شما فیس ميدين زيرباد کولر میرين مدرسه

چقدر حسود و عقده ای هستی

همیشه خوشی دیگرانو بخواه و از خوشحالی بقیه خوشحال باش تا خدا به دلت یه نگاه بندازه

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂
والا دیگه نه کاری به کسی داریم نه چیزی گفتیم کاسه کوزه میشکونن سرمون      

دلم سوخت براخودمون😭🥺شاید این خانم دهه شصتی باشه دهه هفتاد این وسط چیکارس خدا داند😐🙄

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
اووووح شماها خواهرم دهه۶۰ میگفت دخترای دوره ما همش فکرشون این بود زودتر ازدواج کن بزان شوهرداری کنن ...

لایک لایک لایک هزاران لایک

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

تو رو سننه؟؟؟؟

تو ببخشیدا مگه فوضول اونایی؟؟

مگه تو پول لاک و رژشو میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

که زورت گرفته😏😏😏😏

دلش میاد اقا دلش میخاااااااد بزنه😐😐😐😐😐😐

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"