2777
2789
عنوان

دهه هشتادیا بد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 7978 بازدید | 91 پست
والا بد میگم ???? نه احترام بلدن  اصلا واسه اینا دیگه خواستگار نمیاد  ازبس دوست پسر دار ...

جانم ؟؟؟ 

نگران خواستگار مایی ؟؟ 

باور کن ما سنمون به سن ازدواج نرسیده بگذر از خودتون که تو دوازده سالگی خونه شوهر بودید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی حامله دختراي دوره ما اصلا گوشی نداشتن اصن اسم پسر میومد سرخ و سفید ميشدن

اووووح شماها

خواهرم دهه۶۰ میگفت دخترای دوره ما همش فکرشون این بود زودتر ازدواج کن بزان شوهرداری کنن پز بدن

همش هم فکره اتاق‌خوابی داشتن

ولی ماها به این درک رسیدیم که شوهر فقط ی چیزیه که محدودیت میاره و بس

گفتم جمع نبند ی هلیا هول و بی بوته رو دیدی جمع میبندی

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

😑لازمه منم بگم همه شبی هم نیستن؟

زنان قوی؛ درد های خود را مانند کفش پاشنه بلند میپوشند؛ مهم نیست چقدر اذیت میشوند؛ شما فقـط زیبایی آنها را میبینید:)                                             #فیمینیست💙
والا بد میگم ???? نه احترام بلدن  اصلا واسه اینا دیگه خواستگار نمیاد  ازبس دوست پسر دار ...

دوس پسر از ازدواجای سنتی مسخره بی شناخت نسل شما خییییلی بهتره ک مامان و پسر میومدن ببینن دخترو پسند میکنن یا نه

خب بودن در عوض واسه کنکورم ميخوندن

ببخشید میگم چرا الان نصفشون اینجان ؟ 

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

اح به خودت بی ادب😐

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
ول کن دیگه بخاطر حرفت ما دهه هفتادیارو فوش بارون کردن    

جونم دراد برا مظلومیت خودمون هیچکاره ایم بیشتراز همه فوش خوردیم 😂😂😂😂

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان

چشم دیدن اینکه شادیم رو ندارین؟؟؟

باز ما کاری کردیم که به همه خواستهامون برسیم 

بر چیزایی ک میخایم ارزش گذاشتیم

کسیو به چشم نزاد پرستی یا هرچیزی نگاه نکردیم 

اینا همش گناهه؟ چون فقط از خودمون پیروی میکنیم؟؟؟

ما لبخندی هستیم که به بغض الوده شده 🙃
من مجردم

بزار عضویتت خشک شه بعد بیخودی قضاوت کن

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بنظر من تا وقتی گـــریه کردن آرومتون میکنه... با کـسی حرف نزنینシ︎⌫        ‌‌‌‌‌تو سخت ترین زمان ممـکن به تنـهایی پناه آوردم!پس مـتاسفم اگـه جوری رفتار میـکنم که انـگار بـه کـسی احتیاج ندارم

خییییلی از دهه هشتادیا ازدواج کردن ولی دهه ۶۰ و ۷۰ هنو مجردن😂

پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن🕊
والا 80دیا بچم دارن 70ایا اندرخم یک کوچن شمام جمع نبندید لطفا همینطور که به اسی گفتم 

ایشون جمع بستن منم میبندم ... 

ما به شما دهه ۷۰ ها یا ۶۰ ها چیزی نگفتیم یا تاپیک نزدیم 

شما ها گیر میدین ما هم گیر پیدیم

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن
2790
2778
2791
2779
2792