2777
2789
عنوان

دهه هشتادیا بد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 7978 بازدید | 91 پست

دهه هفتادی و شصتی ها دنبال شوشو بودن 

خوبه ؟

حداقل دهه هشتادی ها بیزار از شوهر کردن هستن ... 

مثبلت ترن

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم دهه هشتادیم 

همش گوشی دستم نبوده 

احق وجق هم نمیپوشم

احترام بزرگتر از خودم رو هم دارم 

تا حالا رل هم‌ نداشتم 

بخدا انقد هدف دارم‌ نمیدونم برای کدومشون اول باید برنامه بریزم بعد برا بعدی

عزیزم نمیشه یه هلیا رو ببینی بعد جمع ببندی همه رو 

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

من دهه هشتادی هستم امابنظرم همه دهه هشتادی هاهم بدنیستندخوب وبدبه خودآدم هابستگی داره  نه دهه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

اول جمع نبند دهه۶۰و۷۰ جه گلی یر زدن که اینقدر خودتون رو بالا مبگیرن اینقدر هول بودین تو دبیریتان حتم ...

کی حامله دختراي دوره ما اصلا گوشی نداشتن اصن اسم پسر میومد سرخ و سفید ميشدن

والا بد میگم ???? نه احترام بلدن  اصلا واسه اینا دیگه خواستگار نمیاد  ازبس دوست پسر دار ...

باشه تو خوبی اصن😏

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بنظر من تا وقتی گـــریه کردن آرومتون میکنه... با کـسی حرف نزنینシ︎⌫        ‌‌‌‌‌تو سخت ترین زمان ممـکن به تنـهایی پناه آوردم!پس مـتاسفم اگـه جوری رفتار میـکنم که انـگار بـه کـسی احتیاج ندارم
من دهه هشتادی ام نه رل دارم نه کراش ...  بهتره بگی بعضی از دهه هشتادی ام  ما هم میتونیم ...

ولی گفتی 🤣🤣🤣🤣🤣

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖

ینی چی واقعاااا؟😐😐😐 منم یه دهه هشتادی ام (۸۲) ولی هیچ وقت به بزرگ تر از خودم بی احترامی نمیکنم هیچ وقت تا حالا رل نداشتم دلمم نمیخواد داشته باشم.. کلی واسه آینده ام هدف و برنامه دارم ، یادم گرفتم مستقل باشم دو روز دیگه ک ازدواج کردم مثه خیلیا به شوهرم نگم بهم پول بده، اونقدر سرم شلوغه ک وقت واسه لاک زدن و تیپ های به قول شما اجق وجق ندارم ، چادری نیستم ولی هیچ وقت طوری لباس نپوشیدم ک دیگران بهم تذکر بدن.... خواهشا قضاوت بی جا نکنید😐😐😐😐

پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن🕊
دهه هفتادی و شصتی ها دنبال شوشو بودن  خوبه ؟ حداقل دهه هشتادی ها بیزار از شوهر کردن هستن ...& ...

والا 80دیا بچم دارن 70ایا اندرخم یک کوچن شمام جمع نبندید لطفا همینطور که به اسی گفتم 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
والا بد میگم ???? نه احترام بلدن  اصلا واسه اینا دیگه خواستگار نمیاد  ازبس دوست پسر دار ...

شما ....خور جدید مایی؟؟؟تویی که شوهر کردی چه پوخی شدی گلابی

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂
2790
2778
2791
2779
2792