2777
2789
عنوان

اگر شما جای من بودین حلالش میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 137175 بازدید | 680 پست

نه

اینایی هم که میگن ببخش خودشون یه جا یه کاری کردن با اون خانم همذات پنداری میکنن وگرنه آدم سالم نمیاد دل همچین مادر و دختری رو آروم کنه.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غلط کرد. اون موقع که دخترش میخواست زندگی تورو خراب کنه میخواست بزنه تو دهنش جلوشو بگیره اونجا باید م ...

مادرشم از خداش بود اصلا خانوادگی نقشه ریخته بودن

از کف تهران اومدن شمال شهر

چیزایی بخودشون دیدن که تو رویاشون هم محال بود ببینن

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍

استارتر باخدامعامله کن ببخشش 

همسرت نامرد بود مردی که دردیده بشه مرد نیست پس چه بهتر که رفت 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

من تو این موقعیت نبودم اما اگه دلم خیلی خیلی شکست و خیلی اذیت میشدم شاید نمیبخشیدم 

این که میدونست کارش بده و داره به تو ظلم میکنه حالا که دم مرگشه یادش افتاده 

شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن.   عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم  
نه اصلا🙄 عنوانو دیدم میخواستم بگم حلال کن ولی برای آدمی که زندگیو نابود میکنه چنین مرگ با دردی حق ...

حالش خیلی بده 

مادرش میگفت بچم موندنی نیست تو حلالش کن خدا به من ببخشش میگفت میدونم  تو پشت سرش آه کشیدی

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍

اگه الان میگفتی شوهر سابقت ،میگفتم نههههههههههه یه نه ی بزرگ 

اما این زن بالاخره غریبه بود دلسوزی وتعهدی به تو نداشته

اون زن زندگی تورو خداب نکرد ،شوهرت مشکل داشت ،اون زن نبود یه زن دیگه

ولی خب نمیدونم شاید زن روهم نبخشم سخته ،شاید م انقد برتم بی ارزش باشه که به مادرش بگم اصلا بهش فک نمیکنم

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
استارتر باخدامعامله کن ببخشش  همسرت نامرد بود مردی که دردیده بشه مرد نیست پس چه بهتر که رفت&nb ...

اون دیگه برام مهم نیست

اما چیزایی که بهم گذشت خیلی درد آور و وحشتناک بود 

نمیتونم فراموش کنم

اگه الان میگفتی شوهر سابقت ،میگفتم نههههههههههه یه نه ی بزرگ  اما این زن بالاخره غریبه بود دلس ...

نه غریبه نبود عزیزم دوستم بود

مادرشم از خداش بود اصلا خانوادگی نقشه ریخته بودن از کف تهران اومدن شمال شهر چیزایی بخودشون دیدن که ...

پس بذار انقد التماس کنه تا بمیره. اتفاقا بهش بگو دخترت اگه از کرونا جون سالم به در ببره یه جای دیگه یه بلای بدتر سرش میاد جوری که میگی کاش کرونا داشت. اینو بگو که اگه خوب شد برگشت به زندگی زیادی خوشحال نباشه بگه به درک که نبخشیدی دخترم خودش خوب شد 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@