2777
2789
عنوان

اگر شما جای من بودین حلالش میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 137175 بازدید | 680 پست
حالش خیلی بده  مادرش میگفت بچم موندنی نیست تو حلالش کن خدا به من ببخشش میگفت میدونم  تو پ ...

کار خوبی کردی آه کشیدی

بازم بکش

اصن اگه من بودم میرفتم بیمارستان ملاقاتش تا نفرتم خالی بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت چی ؟ اون تقاص پس نداده؟؟؟

نه عزیزم

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍

بچه هم داشتی؟

بنظرم ببخشش ... میدونم قلبن نمیتونی ببخشی به خدا بگو من بخشیدمش تو هم منو ببخش اینقد روحم بزرگ نیست قلبن ببخشم اما تو این ببخشش بپذیر

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

شما که الان ازدواج کردی دوقلو داری به ظاهر زندگی خوبی داری پس به گذشته فکر نکن

خدا را شکر راضیم به رضای خدا 

دو قلو که دیگه ندارم 

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍

ببین اگر بخشیدیش  از خود اون خانمه و مادرش و خانوادش کمتری  چرا  جواب مادر این پتیاره  رو میدی؟!  امثال همین آشغالا هستن که چه زندگیایی رو به فنا  و نابودی میدن  نبخشیااااااا

این کاربری متعلق به دونفر است .

بچه هم داشتی؟ بنظرم ببخشش ... میدونم قلبن نمیتونی ببخشی به خدا بگو من بخشیدمش تو هم منو ببخش اینقد ...

بله یه دختر

دلم میخواد برم مشهد آروم بشم 

بلکه شاید بتونم بگذرم ازش

خدا را شکر راضیم به رضای خدا  دو قلو که دیگه ندارم

چیشدن بچه هات؟

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
خب تاپیکای قبل خودتو بخون

میدونم عزیزم 

لایق دو قلو داشتن نبودم خدا نخواس

بله یه دختر دلم میخواد برم مشهد آروم بشم  بلکه شاید بتونم بگذرم ازش

دخترت پیش خودته؟

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖