2777
2789

سلیقه هامون خیلی باهم فرق داره، از کمد گرفته تا لباس و وسایل خونه 

لباس عروسم که خییییلی بنظرم خوشگله اونقد تو نظر شوهرم قشنگ نبود، اون ساده دوس داره من مدلای جدیدتر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم کلا خنثی هستش در مورد هیچی هیچ نظری نداره🙄🙄

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

مثل منو شوهرم 

اون عاشق زرق و برق و شلوغیه 

من عاشق خلوتی و سادگی 

همیشه سر لباس خریدن داستان داریم😂

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

اختلاف نظر هست ولی سعی میکنیم حلش کنیم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

دقیقا ما هروقت میریم خرید خوشگلترین لباس از دید اون بدترین لباس از دید منه وبرعکس هروقت برام کادو میخره میگم هرچی ازنظر توزشته برام بگیر  ولی خب  من توسلیقش دخالت نمیکنم دیگه باید کنار بیایم

ناامید💔

۹۹ درصد مواقع هم سلیقه ایم

شاید چون تفاوت سنیمون کمه🤔🤔

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
خیلی حرص میخورم

چرا عزیزم خب طبیعیه هرکی یه سلیقه ای داره ...اتفاقا کنار هم میتونید مکمل هم بشید خیلی هم خوبه..منم شوهرم ساده میپسنده من یکم جینگیلی تر..به مرور زمان سلیقه ها به هم نزدیک میشه ..برای ما که اینطور بوده بعضی وقتا من به سلیقه ی اون توجه میکنم و چیزی که اون میپسنده رو میخرم اونم همینطور..الان دیگه تقریبا باهم یه چیزو رد میکنیم یا میپسندیم..درست میشه عزیزم