2777
2789
عنوان

برای برادرم میریم خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی نکنید این کارارو  زشته تو قرن ۲۱ ایم مدیونی داره واقعا باعث خورد شدن اعتماد به نفس دخت ...

ربطی به اینکه قرن چندیم نداره، ما هم پشت کوه نیستیم دوست عزیز

پسر یا باید خودش دختر رو به سلیقه خودش انتخاب کنه و به خانواده معرفی کنه یا وقتی از خانواده میخواد برام کیس مناسب پیدا کنید یعنی سلیقه خانواده رو تا حدی قبول داره و خانواده هم از طریق یه معرف غریبه یکی رو گیر میارن طبیعتا اول خودشون میرن ببینن اصلا این دختر و خانوادش کین و سنخیتی دارن که به پسرشون معرفیش کنن یا نه. بالاخره وقتی من میخوام به پسرم، برادرم هر کی بگم بفرما این کیس ازدواج اول باید خودم پسندیده باشم کلیتش رو

دختری هم که اعتماد به نفس داشته باشه میدونه قرار نیست همه عالم شرایطش رو بپسندن، کسی هم که خودش رو قبول نداره مشکل از خودشه

مثلا کیسی به ما معرفی شد و رفتیم دیدیم دختر خانم قدش ۱۸۵ هست، همه چیزشم خوب و عالی اما ۱۵ سانت از پسر ما بلندتره، دیگه چه لزومی به بقیه ماجرا هست؟ یا رفتیم جایی دیدیم دختر تقریبا با بیکینی اومده جلو ما نشسته!! خب دیگه معلومه فرهنگ این خانواده با ما متفاوته...