2777
2789
عنوان

برای برادرم میریم خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعتا نه دیگه

خدایی نکنید این کارارو 

زشته

تو قرن ۲۱ ایم

مدیونی داره واقعا باعث خورد شدن اعتماد به نفس دختر میشید

همون جلسه اول رو دختر و پسر با یه بزرگتر تو یه کافه ای لابی هتلی جایی قرار بذارید 

اصن شاید اون دختر باب میل برادرتون بود ولی خودتون نه

گاهی 

اتفاقا كار خوبي ميكني خودتو و مامانت اول ميرين 

وقتي نشستي بگو عزيزم اسمت چيه متولد چ سالي مدرك تحصيليت چيه كدوم دانشگاه درس خوندي ملاك ازدواجت چيه البته قبلش اجازه بگير بگو با اجازتون چند تا سوْال بپرسم 

بعدش بگو شماام هر سوْالي داري بپرس راجب برادرم و خودتم هر چي از برادرت ميدوني بگو بهشون 

البته اگر ب دلت ننشست از برادرت چيري نگو ديگ و زياد نشينين 

😂😂نه منظورم اینه که درباره دختر چه سوال هایی بکنیم  چون این جلسه برای آشناییت هست

سن و تحصیلات و معیار خاصی داره یا نه. در همین حد کلیات

جلسه زنونه فقط واسه اینه که دختر خانم رو بدون پوشش و تو جو زنونه ببینید و برخورد خانوادگیشون و کلا اینکه تیپ هم هستید یا نه، سایر جزییات باید تفاهم و سلیقه خود دختر و پسر به هم بخوره

چقدر از این مجالس خواستگاری بدم میاد بنظرم داماد رو هم ببرید

داماد که حتما ولی فعلا مادر دختر خانم گفتن فقط آشنا بشیم از شرایطمون به هم بگیم بعد تو یه مراسم رسمی بریم خواستگاری

در واقع الان خواستگاری نیست برای آشنا شدن هست 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

سنتی اینجوریه اول باید خواهر مادر بپسندن بعد اگه صلاح دیدن پسرشونو میارن 

شاید خواهر و مادر نپسندیدن ولی پسره پسندید گاهی وقتا یه نفر اگه با هزار نفر دیگه هم ازدواج کنه به اندازه ی یه شخص مناسبش نیست ولی اطرافیان مخالفن. بنظرم همه باهم برن ببینن  مادره که نمیخواد باهاش زندگی کنه

شاید خواهر و مادر نپسندیدن ولی پسره پسندید گاهی وقتا یه نفر اگه با هزار نفر دیگه هم ازدواج کنه به ان ...

من که موافق اینجور رسم نیستم فقط توضیح دادم که خواستگاری سنتی اکثرا مدلش اینجوریه.. در ضمن اسی نپرسیده که پسروهم ببریم یا نه مشکلش سوالات خواستگاریه