2777
2789
عنوان

خونه کثیف

1776 بازدید | 65 پست

چند وقت پیش تاپیک زدم که شهرستان بودم وقتی خواستم برگردم خواهرم و چند تا از اقوام درجه یک با من اومدن خونم همسرم دو هفته تنها بود و حسابی خونه رو کثیف کرده بود البته چون من قصد جا به جا یی داشتم هم زیاد به خونه نرسیده بودم گفتم میرم شهرستان و میام بعد برا جا به جایی حسابی تمیز می کنم. وقتی مهمونا با من اومدن خییلی بهم تیکه انداختن که چرا خونه مرتب و تمیز نیست منم صد بار توضیح دادم حالا هر وقت صحبت تمیزی میشه بهم تیکه میندازن و میگن تو و تمیزی یا اینکه مگه تو هم خونه رو تمیز می کنی و این حرفا دیگه واقعا دارن رو اعصابم می رن ولی نمی دونم چطور جوابشون رو بدم آخه صد بار توضیح دادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توضیح نده

بگو دلیل نمیبینم حقیقت رو اثبات کنم بهتون

اونی ک باید بدونه خودش میدونه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

ولش کن

منم خواهرشوهرم باهام اومد خونم،منم باردار بودم اون مدت بدحال بودم خونم کثیف بود،هی میگفت خونتو جم کن یه وقت غریبه میاد میبینه حالا من که کاری ندارم

منم جوابشو ندادم،ب اون چ،اصلا دلم خواست

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

😕😕خوب چرا اونا با تو اومدن ؟؟

کاش خودت جلو تر میومدی ....عب نداره گذشت 

هر چند تمیز هم‌کنی 😑😑آقایون ب ریدن عادت دارن ..شوهر منم یکیش

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

من بودم به خنده  میگفتم سرزده اومدن اینچیزا روهم داره،همیشه که همه چیز مرتب نیست ،ممکنه برا هرکسی پیش بیاد 

اگه فکر میکنید خونه من کثیفه خب نیاید ،کسی دعوت نامه نفرستاده بود که 

بهشون بگو خیلی ناراحت بودید میرفتید هتل  مهمون اینقد پر رو!؟

آخه همیشه فکر می کردند من آدم تمیزی هستم و باور دارن که خودشون هم آدم های تمیزی هستند حالا من همیشه خونم تمیزه ولی اون بار نه. اینقدر تو گروه خانوادگی به شوخی به من تیکه انداختن کل فامیل فهمیدن خونه من کثیف بوده

اشتباه صد درصد با خودته...اولا اونا که میخاستن باهات بیان یا تو یروز زودتر میومدی یه دستی به خونه میکشیدی یا بهونه مباوردی که فعلا شرایط پذیرایی نداری و چون دو هفته همسرت تو خونه تنهاس حتما همه جارو بهم ریخته و گزینه اخرم میتونستی از شب قبل به همسرت بگی اونا میخان بیان یه دستی به خونه بکشه یا دیگ فوقش یه نظافتی میاورد خونه رو تمیز میکرد این همه راه حل داشتی!دیگ وقتی نکردی الانم باید حرفاشونو تحمل کنی

حالا کلا نظرشون راجب من تغییر کرده یه دختر کوچیک دارم که فرش ها رو خییلی کثیف کرده بود البته یه روز بعد مهمونا دادم قالی شویی ولی اونا می گفتن وای چقدر فرش کثیفه حالا اینا به کنار ول کن نیستن