2777
2789
عنوان

چیکار کنم برگرده

160 بازدید | 4 پست

خیلی دلم براش تنگ شده دوسه بار پیامش دادم دیگه نمیتونم پیامش بدم 😞😞هم تنهام هم عشقم رفت دوس دارم پیامم بده  چه استوری بزارم یا به چه بهونه ای یه پیام بدم منم قبلا به بقیه میگفتم رفت که رفت فراموشش میکنی ولی نمیشه اصلا ادم دیونه میشه یه ثانیه هم فراموشش نمکنم صبحا که از خواب پا میشی فک میکنم پیامم داده ولی نمیده😔😔😔😔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برمیگرده ولی الان رفته دوراشو بزنه ی هفته با این ی هفته با اون اگه دید با تو بیشتر بهش خوش میگذره بر ...

مطمعنم برمیگرده ولی شبا بدون اون دیونه میشم هروز عادت دارک منتظرش بمونم تا ان شه الان دیگه منتظر کی باشم که پیامم بده😔

مطمعنم برمیگرده ولی شبا بدون اون دیونه میشم هروز عادت دارک منتظرش بمونم تا ان شه الان دیگه منتظر کی ...

اووووو

انقد ضعیف نباش 

البته طبیعیه 

یک ماه فقط یک ماه صبر کن فراموشش میکینی

ولی اون میات میوفته به التماس چون بهش محل سگ نمیدادن بقیه البته اگ دوستت داشته باشع

ولی اگ اویزونش بشی میره دیگه نمیات