2777
2789
عنوان

اوتیسم

365 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

اگه اطلاعی دارین لطفا راهنماییم کنین

پسرم الان ۲۲ ماه و ۱۹ روزشه دقیقا

و حدود ۲۰ کلمه میگه

وسایلا و استفاده هاشون قشنگ میشناسه

حرفمو میفهمه

ولی خوب هنوز حرف نمیزنه نگرانم کرده

و اینکه از حدود ۹ ماهگی به اجسام چرخنده علاقه نشون داده و ماهم گفتیم علاقمندیشه دیگه هرچی دستش بدی اول تستش میکنه ببینه میچرخه یا نه🤣

ما هم اسباب بازیهایی که میچرخن بیشتر براش خریدیم

عشق پنکه است و بیرونم به لاستیک ماشینهایی که حرکت میکنن نگاه میکنه و براش جالبه انگار

همه اینا به نظرم اکی بود تا چکاپ ۲۱ ماهگی که برای چسبندگی التش که دکتر ببینه رفتیم و تو مطب دکتر پنکه دستی بود این رفت تو اتاق پیش پنکه و موقع هیجان هم دستاش و میزنه به پهلوش مثل بال بال زدن دکتر گفت خوب نیست که انقدر علاقمنده به اجسام چرخنده و تو پرونده نوشت از لحاظ otc به اجسام چرخنده علاقمند است ولی به من چیزی نگفت ولی سوال کرد رفتارش با بچه ها چطوره گفتم عالیه تا بچه میبینه ذوق میکنه میره سمتش و میخنده

از اون روز استرس بدی گرفتم همه مطالب خوندم راجع به اوتیسم و به این جمعبندی تو رفتار پسرم رسیدم

اجسام چرخنده علاقمنده

دور خودشم میچرخه بعضی اوقات کم

موقع چیزی که براش جالب بیاد به حرکتی مثل بال بال زدن داره

جدیدا رو پنجه پا راه میره

ماشین میدی دستش یه مقدار که بازی میکنه میچرخونه با چرخش بازی میکنه

پیش روانشناس هم بردمش داروی کلوی کیدز داد و گفت زود برای تصمیم گیری چون بقیه سوالاتش اکی بود پسرم و گفت یه اوتیسم داریم که یا تو طیفن که کم و زیاده و یه تظاهر که به نظرم پسر شما تظاهر و دو ماه دیگه بییارش ببینم شدید تر شده این علایم یا کمتر شده

ولی من هنوزم نگرانم

کسی مثل شرایط من بوده

خواهش میکنم اگه اطلاعی دارین کمکم کنین

پسرم علیرضا ۱۳۹۸/۰۵/۳۱ به دنیا اومد و زندگی منو محمدرضا شادتر از قبل کرد. ان شاالله همه منتظرا این حس تجربه کنن به حق امام رضا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کنم تاپیکم بالا بمونه و بیشتر ببیننش تا نظرات بقیه که اطلاع دارن بیشتر بدونم؟؟؟

پسرم علیرضا ۱۳۹۸/۰۵/۳۱ به دنیا اومد و زندگی منو محمدرضا شادتر از قبل کرد. ان شاالله همه منتظرا این حس تجربه کنن به حق امام رضا
این بچه سالمه  خیلی از بچه ها خوب حرف نمی‌زنم یهویی زبونشون باز میشه

بقیه رفتاراش که گفتم چی؟استرس اونارو گرفتم که مشابه بوده تو بچه های اوتیسم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6828522/این-نوشته-تقدیم-به-عزیزانی-که-سقط-داشتن عزیزم ...

بله انجام دادن مرسی

عزیزم اگر فقط بحث کلام باشه درک و ایناش خوب باشه نگران نباش ولی برای اینک هخیالت راحت بشه توسط خانم دهقان ارزیابی اش کن ایشون هم حضوری هم انلاین ارزیابی میکنن

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزیزم اگر فقط بحث کلام باشه درک و ایناش خوب باشه نگران نباش ولی برای اینک هخیالت راحت بشه توسط خانم ...

وای نمیدونی چفدر خوشحال شدن دیدم جواب دادین

اتفاقا تو پستاتون شماره برداشتم زنگ زدم وقت گرفتم ازشون

ایشون کاملا متبحر هستن؟

یعنی هرچی ایشون گفت نظر اخره؟

درمورد کلام که گفتین اکی ولی چیزای دیگه که گفتم چی؟کارای تکراری؟یا علاقه به چیزای چرخشی چیه نظرت؟دیدی مورد مشابه که اتیسم نبوده باشه؟

وای نمیدونی چفدر خوشحال شدن دیدم جواب دادین اتفاقا تو پستاتون شماره برداشتم زنگ زدم وقت گرفتم ازشون ...

بله ایشون عالی هستن شک نکنید

برخی بچه ها خب چرخش دوست دارن ولی اتیسم نیستن اتیسم مجموعه ای از رفتارهاس و چون تشخیصش واقعا سخته حتما باید متخصص ببینه ولی بسپار به خدا و به چیزای خوب فکر کن عزیز دلم