2777
2789

💕💕

- برای تو که فرزندی از دست دادی

من گریه های بدون صدای تو رو میبینم

میدونم که دنیات زیر و رو شده

حالا مجبوری فرزندت رو فقط توی قلبت احساس کنی

به جای اینکه توی آغوشت داشته باشی

اما به یاد داشته باش هر اتفاقی که افتاده

تو یک مادر هستی

فرزندت مورد عشق تو بوده هر جایی که الان هست

و شما با عشق به هم متصل بودید

ممکنه دیگران بهت بگن که بهتره بهش فکر نکنی

اما فقط تو میدونی که فراموش کردنش چقدر سخته

چون فرزندی که از دست دادی بخشی از تو و زندگی تو بوده

و هیچ چیزی این واقعیت رو عوض نمیکنه

اما زندگی هنوز قشنگی های خودش رو داره و اتفاقات خوب توی راهه و تو از پسش برمیای

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

💔💔

۲۰ابان بهترین روز زندگیم بی بی چکم مثبت شد باورم نمیشد گفتم دروغه روز بعدش دوباره بی بی چک خریدم اونم مثبت شد ۲۲ ابان رفتم ازمایش مثبت شد 😍😍😍از خوشحالی کلی گریه کردم  چون یه بار پسرمو از دست دادم افسرده شده بودم که خدا دوباره بهم نی نی داد میشه واسه سلامتیش یه صلوات بفرستی😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😪😪خیلی ناراحتم

هیچ وقت ناامید نشو عزیزم سخته درک میکنم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

ترم4 استادمون گفت برو صدای قلب جنین گوش کن تا رفتم وصدای  قلبش تو اتاق پیچید صدای گریه های مادر تخت کناری بلند شد گفتم چی شده 9ماهش بود بچش تو شکمش فوت شده بود واین دردناک ترین بود که کنار کسایی باشی که اومدن زایمان کنن وبچشون بغل بگیرن

هیچوقت چهره اون مادر یادم نمیره،😔

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
ساراجون خدای نکرده شماهم تجربه کردین سقط رو؟؟

بله

ترم4 استادمون گفت برو صدای قلب جنین گوش کن تا رفتم وصدای  قلبش تو اتاق پیچید صدای گریه های مادر ...

میفهمم منم ماه ششم بارداری دوقلوهام از دست دادم 

خیلی سخته درد جسمی اش به کنار درد روحی اش خیلی بده

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
خیلی سخته درد جسمی اش به کنار درد روحی اش خیلی بده

دقیقا روحیه ادم یک مدت میریزه بهم من دو بار بارداری ناموفق داشتم 

خیلییییییی متاسفمممم واقعا یکی از دردناک ترین تجربه های خانم هاس

بله متاسفانه

ای وای من چه وحشتناکککککککک

چند وقته این اتفاق افتاده؟؟

بگردمممممم دلت رو

برای من اندازه ی کنجد بود که سقط شد ولی بخدا قسم باور کنین یک قسمت از جون و دلم باهاش رفت😭

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏