2777
2789
عنوان

رانندگی تنها

236 بازدید | 30 پست

آجیا من بالاخره و بعد سیییییی جلسه ی یه ساعته کلاس خصوصی رضایت دادم ول کنم و خودم تنها ماشین رو ببرم بیرون😭😭😭من قرص اضطراب میخورم و آدم مضطربیم کلا ولی با این حال بالاخره انجامش دادم و امروز هم دومین بار بود که رفتم بیرون یه دوری زدم و برگشتم. ولی دم خونه که رسیدم موقع پارک خیلی چسبوندم به دیوار و همون لحظه موقع دنده عقب هم برادرم از در امد بیرون و اصلا بدون هیچ تشویقی که باریک الله تنها رفتی بیرون و... یهو مالیده شدن از پشت سمت راست ماشین به دیواز رو دید و شروع شد!!! از چرا اینقدر جفت میکنی و میخوای چی رو ثابت کنی و اصلا پیاده شو من پارک کنم و...

خودم چسبیدم که نه من دارم یاد میگیرم بابا همش مربی بود بهم میگفت چیکار کنم الآن خودم دارم یاد میگیرم ول کن دیگه میخوام پارک کنم. اخر هم دست به کمر وایساد هی دستور که فرمون رو اینور کن اونور کن نذاشت خودم انجامش بدم و قشنگ گند زد به حس خوب تنهایی بیرون رفتنم. اگه بدونین با چه ترس و استرسی به ترس خودم غلبه کردم رفتم بیرون. یعنی من کل مسیر رو سالم رفتم و برگشتم و وقتی رسیدم دم خونه خوشحال ترین بودم که آخ جون انجامش دادم و یه خش هم به ماشین نیوفتاد بعد دم خونه ی خودمون موقع پااارک زیر نظر این مجسمه ی ابوالهول ماشینم از راست مالید به دیوار و دو تا خط کوچیک برداشت رنگش رفت. تا خود بالا هم این بشر غر زد. دیگه نزدیک پریودم هم هست قاطی کردم زدم زیر گریه. به خدا ناراحت ماشینم نیستم میگم هر موقع پول دستم امد میبرمش اون تیکه رنگ بشه بیشتر از این ناراحتم که حس خوب تنهایی رفتنم سوخت انگار رو ماشین خودش خط و خش نیست😑شماها هم از این تجربه ها و سوتی ها اوایلی که تنهایی رانندگی میکردین دارین؟ یا همه عین داداش من شوماخر بودن؟😭من به خاطر شغلم فقط هفته ای یه جلسه ی یه ساعته تونستم با ماشین خودم برم کلاس رانندگی خصوصی که خب به خاطر این و از اون طرف مشکل اضطرابم اینقدر برام طول کشید تا تنها بشینم پشت فرمون. هنوز هم سوتی میدم مثلا تو دنده گذاشتن و ابعاد ماشین و دور برگردون ولی خب دو بار سالم رفتم و برگشتم این دو باری که تنها رفتم هم خدارو شکر برای بقیه ی راننده ها هم مزاحمتی نداشتم این دفعه دم خونمون اینجوری شد😭

عزیزم خیلی خوب رفتی که افرین. این اتفاق ممکنه برای هرکسی پیش بیاد سعی کن ازین به بعد بیشتر دقت کنی. رانندگی بیشتر عادته وقتی دستت راه بیفته دیگه به یسری چیزا حتی توجه نمیکنی و فاصله ها رو میتونی غریزی اوکی کنی حتی

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدا سرت اولش از این اتفاقا میفته منم نزدیک یه ساله شروع کردم خودم بشینم اوایل دو سه جا رو مالیدم😂 الان دیگه نمیمالم ولی هنوز بلد نیستم پارک کنم فعلا همون مسیر صافو یاد بگیر بقیه اش هم به مرور زمان یاد میگیری

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اینقدر بدم میاد از این رفتار ها خیلی زشته واقعا

انگار خودشون هیچ وقت ماشینشون نمیخوره جایی

این به کنار حالا که ماشین خورده مگه سرزنش فایده ای داره

متاسفانه بلد نیستن درست رفتار کنن شما اهمیت نده این اتفاق اصلا باعث نشه ناانید بشی یا فکر کنی نمیتونی رانندگی کنی

اتفاقا محکم تر باش و اجازه نده از خواسته ات دور کنن تورو

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

من بهت تبریک میگم شما بخاطر شرایطتت ده برابر بقیه تلاش کردی.دست از تلاش برندار همین مسیرو ادامه بده تا خوب استاد بشی.به حرف داداشتم اهمیت نده مردا برخوردشون اکثرا با راننده خانم همینه

عزیزم خیلی خوب رفتی که افرین. این اتفاق ممکنه برای هرکسی پیش بیاد سعی کن ازین به بعد بیشتر دقت کنی. ...

وای ممنونم ازتون دقیقا من هم موافقم😭بعد دیگه چون بقیه ی دوستان گفته بودن از اینجا به بعد دیگه کلاس فایده نداره تا تنها نشینی روون نمیشی من جرئت کردم تنها برم بیرون. ممنونم ازتون واقعا دلگرمی بزرگی بود

من خودم چند روز پیش زدم لاستیکو سوراخ کردم خورد به جدول پیش میاد

عزیزم🥺دقیقا من هم موافقم واقعا حتی برای ماشین ناراحت هم نیستم ولی متاسفانه اینجور رفتارها اثر منفیش رو اون لحظه میذاره حالا برای دفعه ی بعد سعی میکنم کمتر حساس باشم🥲

فدا سرت اولش از این اتفاقا میفته منم نزدیک یه ساله شروع کردم خودم بشینم اوایل دو سه جا رو مالیدم😂 ا ...

عزیزم من هم همینمممممم ولی متاسفانه پدر و برادری دارم که از روز اول حتی بابت اینکه چرا دو دستی فرمون میچرخونم نه یه دستی بهم غر زدن چه برسه به بقیه ی موارد🙂

اینقدر بدم میاد از این رفتار ها خیلی زشته واقعاانگار خودشون هیچ وقت ماشینشون نمیخوره جاییاین به کنار ...

ممنونم ممنونم واقعا این پیامارو خوندم حالم بهتر شد دقیقا همینیه که شما میگین😭🤍

من بهت تبریک میگم شما بخاطر شرایطتت ده برابر بقیه تلاش کردی.دست از تلاش برندار همین مسیرو ادامه بده ...

چقدر من از شما ممنونم فکر کنم اولین نفری باشین که با توجه به شرایطم بهم آفرین گفت:))) واقعا ممنونم ازتون خیلی برام با ارزش بود🤍🤍🤍

ببین با این استرس که تو داری دیگه رانندگی نکن. اما

اما

اما اگه واقعا میخوای راننده بشی، باید استرس رو بریزی دور.مرحله اولش اینه که حرف اطرافیان رو گوش نده

توسنی کردم ندانستم همی. کز کشیدن تنگتر گردد کمند

آفرین بهت اصلأ تنهایی ماشین بردار تمرین کن یه آهنگ هم بذار به هیچ توجه نکن تنها هم تسلطت بیشتره هم حواست جمعه و بیشتر بهت میچسبه

منم تنهایی اوایل جمعه ها ماشین بر می داشتم رانندگی میکردم.

محل هیچکس هم نذار همین که قدم برداشتی و ماشین رو حرکت دادی خودش خیلی کار هست که خیلیها سخت هست براشون

بقول به بنده خدایی ماشین یه وسیله ای هست با اون هوا وزن و حجم که قرار هست ما حرکتش بدیم معلومه که راحت نیست هرچیزی با تمرین بدست میاد

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

اسی منم از اذر ماه دارم رانندگی میکنم

البته هر روز نه

هفته ای دو سه بار میرم

ولی هنووووزم بلد نیستم😭 جاهای خلوت میرم و ساعتای خلوت

و الا هنوز خاموش میکنم هنوز موقع تعویض دنده یه صدای بلنددد از ماشین میاد

ماشین هنوز زیر دستم میپره تلو تلو میخوره

دیگه ابعاد ماشین و اینکه کجا رد میشم و کجا نمیشم به کنار

دیگه دارم نا امید میشم😣

سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود، ماه محرم شده باشد🖤(رهبر شهیدم) نفس ۷ سال نود هستم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد(کاربری دست دو شخص است)