2777
2789
عنوان

یه حس عجیب

147 بازدید | 6 پست

من از پریروز تا الان نخوابیدم اصلا حس اینکه بخوام بخوابم رو ندارم مغز و چشام درد نمیگیرن برای خودم عجیبه تاحالا برام پیش نیومده وضعیت من برای شما هم پیش اومده؟ اگه پیش اومده چیکار کردین من از پریروز که انگلیس بازیشو برد ذوق داشتم شاید هنوز اثر شادیه

England and Iran ❤️🇬🇧 I love you Manchester city 🩵🇬🇧I love you Alexander my love ❤️🫂 Jesus the savior of the world ❤️✝️ basketball ❤️👸🏻 Starry Night 💜💙🩵🌌 I love you Celine. Samantha and Sam my children 💞🫂Bandar Anzali and Langerud🩵⛵⚓🤍Men are not allowed to enter!!!!!! Happy soul my dear Father 😭⚰️🖤✝️. نرها مرد های گرامی درخواست ندین ورود شما ممنوعه به انگلیسی گفتم انگار متوجه نشدین امیدوارم الان متوجه بشین !!!!!!!!!!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چه عجیب ! من نخوابم می میرم حتی شده بالای کوه هم باشم همونجا میخوابم

زمان کنکور کلا دو ساعت میخواستم به خودم حسابی حال بدم چهار ساعت میخوابیدم ولی هر شب خوابو داشتم الان کنکورم نیست عجیبه 😂 که این همه مدت بیدارم

England and Iran ❤️🇬🇧 I love you Manchester city 🩵🇬🇧I love you Alexander my love ❤️🫂 Jesus the savior of the world ❤️✝️ basketball ❤️👸🏻 Starry Night 💜💙🩵🌌 I love you Celine. Samantha and Sam my children 💞🫂Bandar Anzali and Langerud🩵⛵⚓🤍Men are not allowed to enter!!!!!! Happy soul my dear Father 😭⚰️🖤✝️. نرها مرد های گرامی درخواست ندین ورود شما ممنوعه به انگلیسی گفتم انگار متوجه نشدین امیدوارم الان متوجه بشین !!!!!!!!!!

از بچگی مشکل خواب داشتم و کماکان دارم...اره تازه فرا تر از تو بودم یادمه دبستان بودم دو سه روز پشت ...

من این دو روز رو تا صبح بیدار موندم یا جام جهانی دیدم یا رفتم رو کالاف با دوتا دوستام بازی کردم

از بچگی مشکل خواب داشتم و کماکان دارم...اره تازه فرا تر از تو بودم یادمه دبستان بودم دو سه روز پشت ...

کلا بخاطر جام جهانی تا صبح بیدارم 😂