2777
2789
عنوان

چرا پسره اینقدر زود پسرخاله شد؟:|

936 بازدید | 53 پست

یکی اومد پی ویم راجع به ی موضوع عادی ازم پرسید چون ادمین گروه بودم حالا پسرخاله شده عشقم و عزیزم میکنه😐رومم نمیشه بلاکش کنم چیکار کنم؟😫فازش چیه!

شات :/

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو از این الفاظ استفادع نکن خوشم نیس

همیـشع دنبـال چیـزای نـا منظمـم                                                                                          من قرض کردم تا برات خرج کردم !من کف خیابونو برات فرش کردم ،من واس داشتن تو نـذر کـردم•مــن!تو رو یه فرشتـع فـرض کـردم 
گند زد به اعصابم از رو دلسوزی راهنماییش کردم اینطوری میکنه

بهش بگو پاشو خودتو جمع کن بابا دو دقیقه اومدی تو دایرکت سوال بپرسی عشق و عزیزم چیه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بلاک کردن رو میخواد نمیدونستیم؟😑

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

تو هم انگار دوست داریی از این حرفا بزنه بزن بلاکش کن ابن پسر خاله رو

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
گند زد به اعصابم از رو دلسوزی راهنماییش کردم اینطوری میکنه

چقد خجالتییی،ی بار یکی تو خیابون ازم آدرس پرسید بهش گفتم دیدم داره میاد دنبالم گفتم چته گفت شماره میدی آشنا شیم خوشم اومد ازت عاغا منو میگی ری دم بهش گفتم گمشو اشغال خوبه یه آدرس گفتما،انقد ضایه شد دنده عقب تا تح کوچه میرفت😂😂این ک دیگ مجازبه دردش فش و بلاکه

اون همه حسای خوب و نابم کو 🖤