2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

301 بازدید | 23 پست

بچه ها من پریودیم نوزدهم خرداد پریود شدم از نوزدهم تا بیست و هشتم اقدام به بارداری داشتم  بیست و هشتم خرداد قرص اورژانسی خوردم که که چهارم تیر دوباره  تا پنج روز خونریزی داشتم از دهم تیر تا الان اقدام داشتم امروز که نوزدهم هست خیلی حالم از نظر روحی ریخته بهم سینه هام کمی درد دارند سردرد هم هستم 

الان چند سوال دارم

1 آیا خونی که من در تاریخ چهار تیر دیدم خون پریودی بوده ؟

2:اگه چهار تیر خون پریودی نبوده آیا امروز که نوزدهم هست باید پریود بشم ٫؟

3،احتمال بارداری من وجود دارد آیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد قرص اورژانسی که ادم کلا هورموناش بهم میریزه و چرخه قاعدگی عوض میشه و ادم 3-5 روز بعدش پریود میشه 

الان باید صبر کنی تا خود بخود پریود بشی هرچی شد 

فعلا گند زدی به چرخه طبیعی بدنت

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 
یه مشکلی بود که خوردم اشتباه کردم بنطرتون دیگه حامله نمیشم

حامله که میشی ولی چرخه قاعدگیت یه مدت نامنظم میشه

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

عزیزم سوالت عجیب غریبه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بعد قرص اورژانسی که ادم کلا هورموناش بهم میریزه و چرخه قاعدگی عوض میشه و ادم 3-5 روز بعدش پریود میشه ...

درسته من یه هفته بعد از قرص اورژانسی پریود شدم الان دوباره همون چهارم پریود میشم

حامله که میشی ولی چرخه قاعدگیت یه مدت نامنظم میشه

این ماه اگه اقدام کنم ممکنه باردار بشم بنطرتون برم دکتر دارو بخورم بعد اقدام کنم تا شانس بیشتری برای  بارداری داشته باشم 

این چه سوالی ۱۹ پریود شدی باز میگی از ۲۰ تا ۲۸ توی اقدام بودی مگه توی دوران پریود میشه اقدام کرد بعد میگه قرص اورژانسی خوردی ....والا نفهمیدیم چی شد 

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
این چه سوالی ۱۹ پریود شدی باز میگی از ۲۰ تا ۲۸ توی اقدام بودی مگه توی دوران پریود میشه اقدام کرد بعد ...

نه از نوزدهم تو اقدام نبودم بعد از پاک شدم اقدام کردم