2777
2789
عنوان

خرید عید نمیکنم

354 بازدید | 45 پست

نه که همسر نداشته باشه ها ،چون چند روز پیش نزدیک ۳۰۰میلیون داده جای نقره .ولی تا من یچیزی میخوام یا اینستا لباس یا کفش برای عید نشون دادمش دعوای بزرگی افتاد .میگفت چرا باید دلت کفش ۴میلیونی بخواد مثل من یه کفش ۷۰۰تومنی بگیر .چرا عبای ۵میلیونی دوست داری مانتوی ۷۰۰تومنی بگیر .چرا لباس مجلسی ۷-۸تومنی میخوای لباس ۴تومنی بگیر

خیلی دلم شکسته ها خیلللی به حدی که نه دلم میخواد عید بیرون برم (همیشه خونه اقوام میریم عید ها اونا هم میان)نه حتی دوست داره عروسی رو برم .عروسیه نزدیکه .

میگه اصلا به من نشون نده پستای اینستارو وقتی چند بار میگی این خوشگله خب من باید بخرمش ...تاجایی هم درکش میکنم ولی دلم خیلی شکسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا نمیدونی دلیل رفتارش چیه ؟

کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم با کسی دعوا ندارم قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

شاید ندارع

اگه نداشت چرا نقره گرفته ..

بحث داشتنش نیست چون از من انتظار داره با ماهی ۳۰تومن قسط دادن و ۲۰تومن موجودی. پس انداز کنم و طلا بخرم 😶فشار رومه بخدا .من چطور با بیست تومن که خرجی خونه باهاشه و ... پس انداز کنم

راست میگ وقتی شرایط اینطوریه نمیشه لباس 7 8 تومنی خرید برای ی شب برو کرایه کن یا ارزون تر بخر

عبا دو تومنی هست مانتو ارزون ترم هست حتی کفش هم ارزون تر جنس خوب گیر میاد

بنظرم توقعت بالاس

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

ولی ببین خدایی چه خبره چهار میلیون پول کفش عبا هشت میلیون. من که شوهرم دست و دلبازه هیچی نمیگه هر چی بخرم بخدا اصلا دلم راضی نمیسه من هشتصد بهترین کفش و میخرم والا بخدا مانتو میگردم با قیمت خوب پیدا میکنم

ولی ببین خدایی چه خبره چهار میلیون پول کفش عبا هشت میلیون. من که شوهرم دست و دلبازه هیچی نمیگه هر چی ...

از کجا پیدا میکنی جنس خوب و ارزون؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...