2777
2789
عنوان

یه پدر شیشه ای....

2163 بازدید | 31 پست

ببخشید دوستان یکی از اقوام نوزاد تازه ب دنیا اومدش بیمارستانه چون که پدر بچه شیشه چیزایه دیگه میکشه بیمارستان هم گفته تا تا وقتی پدر بچه نامه سلامت نیاره ماهم بچه میدیم بهزیستی و مادر بچه هم خیلی نگرانه آیا راسته بچه نگهمیدارن تا وقتی پدر بچه سالم شد بگیرنش؟؟؟

خدایا بچه هامو به راه راست هدایت کن همیشه در پناهه تو آمین

نه

چ‌ربطی ب بیمارستان داره

خودشون کم دردسر دارن بچه مردمم نگه دارن؟

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

دم بیمارستانه گرم👍

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشیدا ولی وقتی پدر شیشه میکشه چرا مادر بچه آورده آخه. ناراحت کننده س اون بچه بزرگ میشه چی بگی بهش 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

خانومی رو میشناسم که خودش اعتیاد داره شوهرم نداره ولگرده یجورایی بارداره میگفت تاحالا چند تا بچه اوردم ولی بیمارستلن تحویل نمیدن بهم ازم میگیرنش 

حالا پدر رو نمیدونم

شیشه ای خیلی خطرناکه توهم میزنن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

مادرهم یه مشکلی داشته من میدونم و قشنگ در جریانم احتمالا بچه نشانه های اعتیاد نشون داده یا مادر توخونش مخدر بوده یا موارد اینطوری 

فقط در اینصورته که زایشگاه با دایره مددکاری بیمارستان تماس میگیره و مددکاری طبق قانون بچه رو تحویل والدین نمیده تا مراحل قانونی طی بشه.شما یا خودتم کامل در جریان نیستی یا به ما کامل نمیگی

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
فک کنم نقشه خانومه هست که ترک کنه

😂😂

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥