ببخشید دوستان یکی از اقوام نوزاد تازه ب دنیا اومدش بیمارستانه چون که پدر بچه شیشه چیزایه دیگه میکشه بیمارستان هم گفته تا تا وقتی پدر بچه نامه سلامت نیاره ماهم بچه میدیم بهزیستی و مادر بچه هم خیلی نگرانه آیا راسته بچه نگهمیدارن تا وقتی پدر بچه سالم شد بگیرنش؟؟؟
خدایا بچه هامو به راه راست هدایت کن همیشه در پناهه تو آمین
😐💔منم بابام معتاده ولی داداشم مهندس عمرانه و منم حقوق میخونم ربطی نداره به معتاد بود ...
میدونم عزیزم قضاوتی نکردم منم یکی از اقواممون دخترش پزشکی میخونه ولی پدرش معتاده و اون خجالت زده و افسرده س. حرف من اینه که اون بچه عذاب می کشه به خاطر وجود این پدر. و خوشحال نیس و یه خلع تو زندگیش داره
مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
😐💔منم بابام معتاده ولی داداشم مهندس عمرانه و منم حقوق میخونم ربطی نداره به معتاد بود ...
من مگه گفتم بچه آدم معتاد نمی تونه به جایی برسه چرا اتفاقا به خاطر سختی هایی که میکشه قوی میشه. ولی نمیشه بگی خیلی خوشحاله و همه چی اوکی. تا دلت بخواد دیدم که میگم
مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود