2777
2789
عنوان

یه پدر شیشه ای....

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شاید واقعیت داشته باشه اخه چندتا شیشه ایی که وقتی شیشه میکشن توهم میزنن یکیشون مصرف کرده بود مامانشوباساطور قطعه قطعه کرد بعداینکه که نابودش کرد تازه فهمید چه بلایی سرخودشومادرش اورد

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم

کاش بیمارستان واقعا اینقد اهمیت بده همسایع مامانم اینا زنو شوهر معتاد بود بارداربود زنه پوست استخون رفت بیمارستان زایید چندوقت پیش بچرو دیدم پوست و استخون 

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست 

ن اصلا همچین چیری نیست.مگر اینکه مادره هم اعتیاد داشته باشه یا بچه رو بگه نمیخام در این صورت با بهزیستی تماس میگیرن در غیر این صورت همچین چیزی نیست.اینجا یکی بود پدره معتاد بود مادره زایمان کرد میخاست بچه رو بفروشه الکی به پدره گفته بود بخاطر اعتیاد تو بهزیستی میخاد بچه رو ببره پدره هم باور کرده بود نامه محضر رو اثر انگشت زده بود نخونده. بچه رو زنه فروخت بعدا رفته بود بهزیستی گفته بودن اصلا ما به این چیزا کاری نداریم مگر اینکه مادر بچه مرده باشه و پدرش هم نباشه و اقوام درجه یک و دو هم نداشته باشه.باباهه پیگیری کرده بود فهمید مادره فروخته اونم رفت از خانواده بچه اخاذی کرد یه مبلغی گرفت و رضایت نامه امضا کرد و رفت پی کارش.الان دختر7 سالشه انقدرم نازه امسال میخا بره مدرسه کلی ذوق دارن براش

کاش بیمارستان واقعا اینقد اهمیت بده همسایع مامانم اینا زنو شوهر معتاد بود بارداربود زنه پوست ا ...

معتاد ب چی

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
ببخشیدا ولی وقتی پدر شیشه میکشه چرا مادر بچه آورده آخه. ناراحت کننده س اون بچه بزرگ میشه چی بگی بهش& ...

😐💔منم بابام معتاده 

ولی داداشم مهندس عمرانه و منم حقوق میخونم 

ربطی نداره به معتاد بودن یا نبودن قضاوت نکن

وی خسته س :/ 
طفلی اون بچه ناخواسته صاحب چه پدر و مادری شده 

اره .شیره خودشم میداد اخه بگو شیره تو بجز مواد چی داره اخه .خدا خودش رحم‌کنه دوتا بچه دیگم داشت  .از بیرون مرغ زنده میخریدن میبردن میپختن

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست 
معتاد ب چی

لابد تریاک یا هرویین اینا .نمیدونم‌