2777
2789
عنوان

تاحالا شده به کسی حسادت کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 39 پست
 ن اونجور که از طرف بدم بیاد تو دلم بگم چرا اون من نه یا مث بعضیا از حسادت پشت سرش بد بگم یا ب ...

نه حسادت نیست حسادت یعنی حرس بخوری که من گاهی این حالیم بس که بهم سخت گذشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا آدم از زندگی کسی خبر نداره ولی الان خواهرشوهر من اصلا هیچ کاری نمیکنه من خیلی جاها کار کرد ...

من درکت میکنم و این مدل حسادتا سرزنش نداره وقتی از روی حسادت  ازاری به طرف نمیرسونی .به نظر من هر ادمی حق داره بخواد دنیا باهاش عادلانه رفتار کنه و وقتی اینطوری نشه سرخورده میشه و حسادت یا بهتره بگیم غبطه  اینجور مواقع طبیعیه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
منم مثل شمام بعضی ها میگن اگه کسی میگه حسود نیستم ریاکاره و نمیشه کسی حسود نباشه 

آره خب 

ولی تاحالا به خاطره این حس بد کسی رو نخواستم و بهشون بدیم نکردم فقط غبطه خوردم

شایدباورنکنی اما اصلا به هیج کس حسادت نمیکنم نه اینکه خودم بی عیب ونقص باشم ها نه درکل به این جمله م ...

اگر دست آدم یه کاری بر بیاد خیلی خوب میشه من امسال خواستم برم سر کار کار باشرایط من نبود خودمم سرمایه ندارم مامانم انگشترشو فروخت داد من لباس خریدم اینترنتی بفروشم اونم نشد