2777
2789

همسرم شوهر خواهرش زیر سرش نشسته مثلا سرمایه باشه آپارتمان بخریم .پنج ساعت فاصله داره. من مخالفت کردم چون احتمال اینکه هر بار ب ی بهانه ما رو بپیچونن تنها برن زیاده .امکان اسباب کشی نداریم چون کارش اینجاست. البته تفریحی میتونیم بریم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
کلا با شراکتی موافق نیستم

منم همین میگم راحت نیستیم بعدا مشکل پیش میاد 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیشکی نیست