2777
2789
عنوان

یه راه حل خوب واسه عفونت زنانه

14280 بازدید | 16 پست

تاحالا زیاد شنیدم که جوشونده پنیرک یا همون امن کومنجی واسه عفونت عالیه 

من میخوام بشینم تو لگن جوشونده پنیرک حالا سوالم اینه که تاحالا نشستین تو جوشونده پنیرک؟عفونتتون بهتر شده؟؟و اینکه باید ابکش کنم بشینم تو آبش یا با همون پنیرکا بشینم توش؟؟؟؟؟؟

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنیرک من نشنیدم سیر زیاد شنیدم خودمم استفاده کردم قششششنگ پاکسازی میکنه سیر رو باید داخل واژن گذاش ...

نمیره داخل😟اگه یک ساعت بزاری هم جواب میده؟ بعضیا میگن میسوزه

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
والاه هرکی یه چیزی میگه تعریف پنیرکو زیاد شنیدم گفتم استفاده کنم ببینم تاثیر داره

بله اونم هیتش

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
پنیرک من نشنیدم سیر زیاد شنیدم خودمم استفاده کردم قششششنگ پاکسازی میکنه سیر رو باید داخل واژن گذاش ...

چطوری بزارم؟

چن ساله عفونت دارم میرم دکتر بعد یکی دوماه باز عفونتم برمیگرده اینبار گفتم دیگه اینو استفاده کنم بلکه خوب شدم

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
نمیره داخل😟اگه یک ساعت بزاری هم جواب میده؟ بعضیا میگن میسوزه

اگه بسوزه یعنی دهانه رحم یا داخل رحم زخمه. باید بعدش ازمایش پاپ اسمیر بدی تا دکتر دارو بده خوب بشی.

اگه داخل هم بره با مدفوع دفع میشه. ولی میتونی یه نخ تمیز از وسط رد کنی بعذ بذاریش داخل

اگ هر سری خوب میشی و دو ماه بعد برمیگرده یکی به لایف استایلت توجه کن (مثلا خودتو با حوله تمیز خشک خشک کنی و دامن بپوشی یوقتا هوا بگذره و اینکه لباس زیر کاملا ضد عفونی باشه دستتو قبل از رفتن به سرویس با مایع بشوری و...) یکی هم اینکه حواست باشه دوره ی مصرف داروهاتو کامل گذرونده  باشی.

همه اینارو باید همزمان استفاده کنم؟

فاصله بینشون بذار

تو تاپیکها درباره دم کرده پونه کوهی برا عفونت سرچ کن طرز مصرفشو دقیق یادم نیست 

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی   ک این کیمیای هستی قارون کند گدارا   
اگ هر سری خوب میشی و دو ماه بعد برمیگرده یکی به لایف استایلت توجه کن (مثلا خودتو با حوله تمیز خشک خش ...

اره داروهامو کامل میخورم 

لباس زیرامم تمیزمیشورم دیگه نمیدونم چیکارکنم کلافه شدم لعنت به عفونت

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺